fbpx

Category Archives: Lajmi fundit

23 Jul
0

Deklarata e kandidatit për kryetar të Partisë Demokratike, Eduard Selami

Dje ne kishim zgjedhjet. Zgjedhje shumë të rëndësishme në historinë e  Partisë Demokratike të cilat unë mendoj se, pavarësisht nga rezultati, sikurse kam thënë përherë, do të jem dhe jam një hap përpara  në forcimin dhe ringritjen e Partisë Demokratike ...

Me Shume
22 Jul
0

Prononcimi për mediat i z.Basha, sot pas votimit për kryetarin e PDSH-së

Dua të falënderoj të gjithë demokratët që janë bërë pjesë për herë të dytë e procesit një anëtar-një votë, për zgjedhjen e kryetarit të Partisë Demokratike.   Shpreh mirënjohjen time më të thellë për turin e bashkëbisedimit që më ofruan ...

Me Shume
22 Jul
0

Prononcim për mediat i z.Selami, pas votimit sot për kryetarin e PDSH

Ka filluar një proces i cili është jashtëzakonisht i rëndësishëm për Partinë Demokratike, por edhe për Shqipërinë, për opozitën në përgjithësi dhe mbi të gjitha për të ardhmen tonë. Ky proces i sotëm ka filluar në mënyrë të qetë, në ...

Me Shume
21 Jul
0

Komisioni Elektoral në PD: Gjithçka gati për votimin nesër

Komisioni i Operacioneve Elektorale në Partinë Demokratike njofton se ka përfunduar procesi i shpërndarjes dhe​ marrjes në dorëzim të materialeve zgjedhore në 73 komisionet e ngritura në gjithë vendin, për zgjedhjen e kryetarit të Partisë Demokratike të Shqipërisë. Materialet zgjedhore ...

Me Shume
20 Jul
0

Pabarazia e garës, Selami: Deformime si këto, prodhojnë rezultat jo të drejtë

Një vonesë prej më shumë se 1 orë ka pasur dje takimi i kandidatit për kryetar të Partisë Demokratike Eduard Selami në njësinë 5 të drejtuar nga Cim Babasi, i cili pavarësisht përgjegjësisë partiake për të qendruar neutral të paktën publikisht ...

Me Shume
20 Jul
0

Demokratët kanë vlerat dhe moralin, shumë shpejt fuqia numerike e politike e shqiptarëve

Lulzim Basha bashkëbisedoi me demokratët e Tiranës në njësinë 5, 10, 11, me demokratët e Cërrikut e Peqinit dhe të Kamzës mbi sfidën e demokratëve për tu kthyer në fuqi numerike dhe politike të shqiptarëve. Basha tha se procesi i ...

Me Shume
19 Jul
0

Basha-Selami, para demokratëve të njësisë 1 dhe 3 në Tiranë

Lulzim Basha dhe Eduard Selami ishin dje njëkohësisht para demokratëve të njësisë 1 dhe 3 në Tiranë, ku paraqitën analizën e tyre për cfarë ka ndodhur, dhe projektet për të ardhmen. Basha u ndal në deformimin brutal të vullnetit të ...

Me Shume
18 Jul
0

Basha-Selami, përballje para demokratëve të Shkodrës

Lulzim Basha dhe Eduard Selami ishin para demokratëve të Shkodrës, ku përvec analizës së tyre, morën dhe pyetje nga demokratët. Basha theksoi deformimin e vullnetit të qytetarëve me 25 qershor nga paratë e bandave të drogës dhe makineria shtetërore, dhe ...

Me Shume
18 Jul
0

Deklaratë e kryetarit të Komisionit të Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale, Jemin Gjana

Në respektim rigoroz të afatit 5 ditor para datës së zgjedhjeve të 22 Korrikut 2017, të përcaktur në Udhëzimin Nr.1 datë 04.07.2017, dje në mbasdite u mblodh Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale. Në këtë mbledhje të datës ...

Me Shume
17 Jul
0

Fuqizim i qytetarit, fuqizim i anëtarit të Partisë Demokratike, vendimet e rëndësishme në duart e tyre

Lulzim Basha bashkëbisedoi me demokratët e Beratit, Kucovës, Policanit ku u ndal në analizën e asaj cfarë ndodhi me 25 qershor, ku përballë ishin PD me vlerat e programin e saj dhe nga ana tjetër, krimi, droga, makineria shtetëtore dhe ...

Me Shume