Category Archives: Lajmi fundit

21 Dhj
0

As Ministri Beqaj s’e ka bërë check up-in falas

I nderuar Kryetar, të nderuar kolegë, Traumatike dhe trishtuese është historia se si mazhoranca pretendon të mbyllë një vit kalendarik me një bilanc korruptiv tronditës. Vjedhjes me vulë dhe “recetë”shtetërore i thuren lavde në foltoret e qeverisë dhe Parlamentit. Buxheti ...

Read More
21 Dhj
0

Vendit i duhet mundësi tjetër, Rama të ikë

Te nderuar kolege, Marreveshja qe miratojme sot eshte e nje rendesie te vecante per zhvillimin e kryeqytetit pasi cliron në rreth 50 milion euro te dhena per ndertimin e bulevardit te ri te Tiranes si dhe rehabilitimin e lumit te ...

Read More
21 Dhj
0

Qeveria, si një i sëmurë me sjellje antisociale

Të nderuar qytetarë. Me ndryshimin e skemës së ndihmës ekonomike qeveria shqiptare i dha fund njëherë e mirë korrupsionit  në pretendimin e saj të bërë nga ju në këtë drejtim dhe mori vetë gjithë eskluzivitetin e këtij korrupsioni e abuzimeve ...

Read More
21 Dhj
0

Një vit i mbushur me trafiqet e qeverisë së inkriminuar

Çdo marrëveshje që ndalon trafiqet e paligjshme do të ishte e mirëpritur. Por sot është dita të bëjmë një bilanc e të mos tregohemi hipokritë. Nuk është puna tek marrëveshjet, nuk janë marrëveshjet e ratifikimet që e luftojnë trafikun e ...

Read More
21 Dhj
0

Një bilanc fundviti!

Kjo është seanca e fundit për këtë vit dhe përpara se viti i ri të hyjë duhet të bëjmë dhe ne një bilanc të asaj çfarë përcolli kjo aulë dhe mbi të gjitha qeveria. Gjykoj që jo vetëm për ne, ...

Read More
21 Dhj
0

Shteti i Ramës, një gropë financiare që fundosë vendin

Shtetin e kemi por Edi Rama po e shkul shtetin nga themelet ndërsa ne na thotë se po bej shtet. Sot kur Rruga duhej të kishte përfunduar sjell amendimin që duhej ta kishte miratuar 2 vjet më parë.  A mund ...

Read More
21 Dhj
0

Arsim, shkencë dhe shpresë nuk ka me këtë qeveri

Marreveshja në fjalë është një detyrim i përmbushur i qeverisë Shqiptare dhe nuk dua që në fjalën time të përqëndrohem tek ajo por tek një detyrim i papërmbushur i kësaj qeverisje, pikërisht tek Arsimi. Arsimi duket sektori me i goditur ...

Read More
21 Dhj
0

Arritja e vetme e qeverisë, “punësimi” i shqiptarëve si azilantë

Nga   eksodet biblike të post 90-ës dhe sipas Eurostat, jashte vendit  jetojnë mbi 1.2 milionë emigrantë, të cilët në inkstremis rrugëtim, kanë arritur të vetëm rezultate maksimale, ndërsa  qeveria shqiptare u mbetet atyre debitorë për mos firmosjen e marrëveshjeve mes shteteve ...

Read More
21 Dhj
0

Krimi në piedestal, të ngrihemi në këmbë

Zoti kryetar, Zonja deputete, Zotërinj deputetë, Të dashur qytetarë që ndiqni këtë seancë, e cila për nga pjesëmarrja e “mazhorancës së qelbësirave” është identike me seancën funebër të qeverisjes së saj 27 mujore. Sot kjo seancë mblidhet si në zi, ...

Read More
21 Dhj
0

Nuk ka zgjidhje tjetër veç qeverisë teknike e zgjedhjeve

Të nderuar kolegë! Seanca e fundit e këtij sesioni, shënon  epilogun më të dështuar e më të  turpshëm  parlamentar të nje çerekshekulli demokraci. Si ne nje séance te zakonshme por qe eshte e fundit per kete vit, keni futur ne ...

Read More