fbpx

Author Archives: admin

12 Dec
0

REZOLUTË E KËSHILLIT KOMBËTAR TË PARTISË DEMOKRATIKE

REZOLUTË E KËSHILLIT KOMBËTAR TË PARTISË DEMOKRATIKE   Këshilli Kombëtar i Partisë Demokratike, i mbledhur sot, në 12 dhjetor 2021, në përmbushje të përgjegjësive të veta politike dhe statutore, si organi më i lartë i Partisë Demokratike midis dy Kuvendeve, ...

Me Shume
23 Nov
0

REAGIM I PËRBASHKËT I NËNKRYETARËVE DHE SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PARTISË DEMOKRATIKE

REAGIM I PËRBASHKËT I NËNKRYETARËVE DHE SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PARTISË DEMOKRATIKE Prej disa ditëve, për shkak të qëndrimit tonë në mbrojtje të demokratëve dhe interesit të Partisë Demokratike, z. Sali Berisha ka nisur një fushatë të padenjë sulmesh ndaj ...

Me Shume
19 Mar
0

Shqiperia fiton Arsimin

Me Shume
19 Mar
0

38 dite larg 25 Prill

Me Shume
19 Mar
0

39 dite larg 25 Prill

Me Shume
19 Mar
0

Shqiperia Fiton

Me Shume
19 Mar
0

Paga Minimale

Me Shume
26 Dec
0

Deklaratë e Partisë Demokratike të Shqipërisë

Partia Demokratike e Shqipërisë ka ndjekur me vëmendje dhe shqetësim të gjitha zhvillimet lidhur me ecurinë e marrëveshjes së delimitimit të hapësirave detare ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Greqisë. Partia Demokratike shpreh shqetësimin e saj lidhur me heshtjen ...

Me Shume
24 Sep
0

Grupi i ekspertëve të ekonomisë dhe financave në PD, takim online me drejtues të misionit të FMN-së

Grupi i ekpertëve të ekonomisë dhe financave publike në Partinë Demokratike zhvilluan një takim online me Misionin e FMN-se, znj. Yan Sun, Shefe e misionit të FMN-së për Shqipërinë dhe znj. Stephanie Eble, Përfaqësuese e Përhershme, Rezidente në Vienë. Takimi ...

Me Shume
31 Aug
0

Skandali me tenderat fiktiv 2.5 milion euro nga AKSHI, kush fshihet pas përfituesit të taksave të shqiptareve?!

·         Skandali me tenderin fiktiv 2.5 milion euro nga AKSHI, kush fshihet pas përfituesit të taksave të shqiptareve, Igli Gjelishti?! Edi Rama duhet të japër përgjigjen e kësaj pyetje një orë e më parë. Kompania Image & Communications Development, kompani ...

Me Shume