fbpx

SHQIPËRIA SI GJITHË EUROPA Udhëtimi drejt saj është shpëtimi ynë, çlirimi nga e keqja dhe rruga e sigurt drejt mirëqenies Më shumë Kthim i legjitimitetit të institucioneve nëpërmjet zgjedhjeve të lira Të bashkuar për ti dhënë fund qeverisë së bërë njësh me krimin Më shumë Parti demokratike, moderne dhe europiane Statuti i ri fuqizon njerëzit duke e kaluar vendimarrjen tek anëtarësia: mbështetje nga Amerika dhe Europa që kandidatët për deputetë të votohen nga anëtarët Më shumë Më shumë Alternativa jonë për transformimin ekonomik dhe punësimin Ndryshime thelbësore politike, ekonomike dhe shoqërore për të krijuar mundësi dhe mirëqenie për cdo shqiptar Më shumë

Fitore me çdo kusht sado
e mundimshme të jetë!
Sepse pa fitoren e kësaj kauze,
nuk ka të ardhme për popullin
shqiptar, nuk ka të ardhme për
Shqipërinë!
Parti e njerëzve; të përndjekur, të rinj, idealistë, intelektualë, që besojnë tek liria demokracia, dinjiteti njerëzor Demokratë të fortë,
kurajozë
dhe të pakompromis
me të keqen
Integrimi në BE,
Mbështetje e plotë
nga PPE për
alternativën tonë
Më shumë