Fjalime

Deklarata e kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

Deklarata e kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

  DEKLARATA E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN ME GAZETARËT   Edhe kjo eenjte ka kaluar me skenarin e zakonshëm të votimit të të gjithë akteve qeveritare për 8 minuta, i afrohet rekordeve të mëparshme dhe bllokimit të çdo hapësire ...

Read More
Fjala e kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në aktivitetin e organizuar nga Fondacioni për Liri dhe Demokraci, në kuadër të 20 shkurtit

Fjala e kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në aktivitetin e organizuar nga Fondacioni për Liri dhe Demokraci, në kuadër të 20 shkurtit

  FJALA E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË AKTIVITETIN E ORGANIZUAR NGA FONDACIONI PËR LIRI DHE DEMOKRACI, NË KUADËR TË 20 SHKURTIT     Të ndëruar të pranishëm, të nderuar të ftuar, më lejoni ta nis me një mirëseardhje, besoj në emër ...

Read More
Basha: Drejtësia amerikane foli, Mcgonigal pranoi gjithë operacionin e pisët kundër Lulzim Bashës dhe PD

Basha: Drejtësia amerikane foli, Mcgonigal pranoi gjithë operacionin e pisët kundër Lulzim Bashës dhe PD

  DEKLARATË E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA Përshendetje të nderuar bashkëqytetarë! Do ta nis këtë komunikim me një urim për Kosovën: Gëzuar Pavarësinë, Kosovë. Në këtë ditë të çmuar përkulemi me nderim dhe mirënjohje të thellë kombëtare para heronjve të lirisë dhe pavarësisë, ...

Read More
Fjala e plotë e kryetarit të PD, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

Fjala e plotë e kryetarit të PD, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

    FJALA E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN ME GAZETARËT   Dita e sotme ka një monotoni dhe një të re. Monotonia është që përsëri në një tetatër që i volit kryekëput Edi Ramës dhe ministrave të tij të zhytur ...

Read More
Deklarata e kryetarit të PD, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

Deklarata e kryetarit të PD, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

  DEKLARATA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN ME GAZETARËT   Katër çështje kam për të parashtruar, që kanë të bëjnë me katër zhvillime aktuale dhe prej disa javësh. Duke filluar me aktualet, ndonëse është një çështje që shkon përtej kufijve ...

Read More
Fjala e kryetarit të Partisë Demokratike të Shqipërisë, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

Fjala e kryetarit të Partisë Demokratike të Shqipërisë, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

  FJALA E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN ME GAZETARËT   Ka qenë një javë shumë intensive, me zhvillime të cilat kanë kapluar televizionet dhe vëmendjen e medias, por zhvillime të tjera edhe më të rëndëishme kanë mbetur ...

Read More
Fjala e kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

Fjala e kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në konferencën me gazetarët

  FJALA E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN ME GAZETARËT   Sot ndodhem para jush për këtë komunuikim së bashku me sekretarin e përgjithshëm zotin Alibeaj, me zëdhënësen e Partisë Demokratike, zonjën Karabina. Dua ta nis me një deklaratë të ...

Read More
FJALA E PLOTË E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË AKTIVITETIN PËR 33 VJETORIN E PD

FJALA E PLOTË E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË AKTIVITETIN PËR 33 VJETORIN E PD

  FJALA E PLOTË E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË AKTIVITETIN PËR 33 VJETORIN E PD Të nderuar demokrate dhe demokratë, Të nderuar të ftuar, miq të çmuar të Partisë Demokratike, Të nderuar qytetarë shqiptarë, Jemi mbledhur sot bashkë për të kujtuar një ...

Read More
Basha prezanton draftin e PD për reformën zgjedhore: Prioritet numër 1 i Partisë Demokratike

Basha prezanton draftin e PD për reformën zgjedhore: Prioritet numër 1 i Partisë Demokratike

  FJALA E PLOTË E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, LULZIM BASHA, NË TRYEZËN PËR REFORMËN ZGJEDHORE TË ORGANIZUAR NGA PD   Ju falënderojë të gjithë pjesëmarrësve e në veçanti përfaqësuesit të organizatave të shoqërisë civile dhe të think tank-ve, të fondacioneve ...

Read More
FJALA E PLOTË E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË PREZANTIMIN E PROPOZIMEVE PËR REFORMËN ZGJEDHORE NË DIBËR

FJALA E PLOTË E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË PREZANTIMIN E PROPOZIMEVE PËR REFORMËN ZGJEDHORE NË DIBËR

Mirë se ju gjej vëllezer dhe motra, zonja dhe zotërinj! I nderuar zoti Sekretar i Përgjithshëm, një kohësisht bashkëkryetar i Komisionit për Reformën Zgjedhore, zoti Enkelejd alibeaj, e nderuar zonja nënkryetare, Flutura açka, zoti nënkrzetar Kreshnik Çollaku, të nfderuar anëtarë të ...

Read More
Fjala e plotë e kryetarit të PD, Lulzim Basha, në prezantimin e propozimeve për Reformën Zgjedhore dhe Ndryshimeve Kushtetuese në Fier

Fjala e plotë e kryetarit të PD, Lulzim Basha, në prezantimin e propozimeve për Reformën Zgjedhore dhe Ndryshimeve Kushtetuese në Fier

Dita e sotme ka qenë një ditë jashtëzaknisht produktive, në optikën time, kemi nisur me një takim motivues, frymëzues do të thoja me rininë e qytetit të Fierit. Me rininë e cila lëkundet mes dilemave dhe shpresave, mes halleve dhe ...

Read More
Fjala e kryetarit në detyrë të PD, Alibeaj, në takimin prezantues të kandidatit të PD për Tiranën, Roland Bejko

Fjala e kryetarit në detyrë të PD, Alibeaj, në takimin prezantues të kandidatit të PD për Tiranën, Roland Bejko

Zbardhja e fjalës së kryetarit Alibeaj Partia Demokratike ka qenë nën agression një vit e gjysmë. Një agresion i cili, po siç e the ti, nga të gjitha anët. Partia Demokratike, ajo e cila lindi 32 vite më parë, si partia ...

Read More
DEKLARATA E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN PËR SHTYP

DEKLARATA E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN PËR SHTYP

Si asnjë herë më parë shqiptarët po përballen me një furi skandalesh të cilat ndjekin njëra tjetrën orë pas ore. Ndërkohë që është arrestuar një ministër i Edi Ramës për vjedhjen e shekullit atë të inceneratorëve, ka plasur një skandal ...

Read More
FJALA E PLOTË E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË PARLAMENT

FJALA E PLOTË E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË PARLAMENT

Zonja dhe zotërinj, Të nderuar qytetarë, Buxheti i Shtetit është akti politik që reflekton në mënyrën më të plotë, atë që një qeveri është, atë që një qeveri nuk është, vizionin apo mungesën e saj të një qeverie. Ështe ai që përcakton ...

Read More
“700 milionë Eurobond”/Basha: Merrni borxh për të larë borxhin. Ulja e TVSH-së për mallrat e shportës një masë urgjente për të ndihmuar familjet shqiptare, që sot po përballen me rritjen e gjithanëshme të çmimeve.

“700 milionë Eurobond”/Basha: Merrni borxh për të larë borxhin. Ulja e TVSH-së për mallrat e shportës një masë urgjente për të ndihmuar familjet shqiptare, që sot po përballen me rritjen e gjithanëshme të çmimeve.

Si the pak më parë që FMN s’ka thënë gjë për vdekjet? Rri dëgjoje gënjeshtrën tënde. Nuk rri dot. Mirë.  Ja ku i ke konfirmimin e FMN, meqë dole të qetësohesh pak tek dhoma ngjitur dhe të uroj qetësim të ...

Read More