Kryesia

KRYETAR

Lulzim Basha

NËNKRYETAR

Flutura Acka

Kreshnik Collaku

Orjola Pampuri

Roland Bejko

SEKRETAR I PËRGJITHSHËM

Enkelejd Alibeaj

SEKRETAR EKZEKUTIV PER ORGANIZIMIN

Taulant Zeneli

SEKRETAR EKZEKUTIV PËR BURIMET NJEREZORE DHE KOORDINIMIN DIXHITAL

Endri Hasa

SEKRETAR EKZEKUTIV PËR ÇËSHTJET LIGJORE DHE ZGJEDHORE

Indrit Sefa

KRYETAR I KËSHILLIT KOMBËTAR

Xhemal Bushati

KRYETAR I KOMISIONIT ZGJEDHOR

Jemin Gjana

KRYETAR I BORDIT FINANCIAR

Ilir Dervishi

SEKRETAR PER PROGRAMIN

Arbi Agalliu

SEKRETAR PËR SIGURINË KOMBËTARE DHE KOORDINIMIN EURO-ATLANTIK

Xhemal Gjunkshi

SEKRETAR PËR TË PËRNDJEKURIT POLITIKË

Gjergj Hani

SEKRETAR PËR REFORMËN ZGJEDHORE

Rezart Kthupi

SEKRETARE PËR GRUAN

Taulanda Jupi

SEKRETAR PËR RININË

Blendi Sulaj

SEKRETAR PËR MARRËDHENIET ME PUBLIKUN

Edvin Kulluri

SEKRETAR PËR PUSHTETIN VENDOR DHE DECENTRALIZIMIN

Alfrida Marku

SEKRETAR I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË

Gentian Gaba

ZËDHËNËSE

Mirela Karabina

ANËTARË TË KRYESISË

Agron Kapllanaj

Andia Ulliri

Anton Koka

Azgan Haklaj

Enriketa Papa

Eralda Tase

Fitim Zekthi

Gazmend Koduzi

Marinela Ziu

Mateo Spaho

Merita Bakiu

Myzafer Elezi

Oriela Nebiaj

Pëllumb Seferi

Selaudin Jakupllari

Kontakto me email: emer.mbiemer@pd.al