fbpx

Të Rejat e Fundit

Tre aferat korruptive të inceneratorëve të Fierit, Tiranës dhe Elbasanit me mbi 400 milion euro, janë vjedhja e shekullit. Kjo aferë nuk mund të bëhej pa aprovimin e Edi Ramës

Tre aferat korruptive të inceneratorëve të Fierit, Tiranës dhe Elbasanit me mbi 400 milion euro, janë vjedhja e shekullit. Kjo aferë nuk mund të bëhej pa aprovimin e Edi Ramës

   

 • Tre aferat korruptive të inceneratorëve të Fierit, Tiranës dhe Elbasanit me mbi 400 milion euro, janë vjedhja e shekullit. Kjo aferë nuk mund të bëhej pa aprovimin e Edi Ramës
 
 • Buxheti i 2021, inceneratorit të Tiranës i rritet pagesa ...

  ME SHUME

 Dorëzohet kallëzim penal edhe për inceneratorin e Fierit. PD: Inceneratorët si trekëndëshi i Bermudeve, ku zhduken miliona euro

​·         Dorëzohet kallëzim penal edhe për inceneratorin e Fierit. PD: Inceneratorët si trekëndëshi i Bermudeve, ku zhduken miliona euro.

 

·         Fituesi inceneraotort të Fierit ishte paracaktuar Klodian Zoto. Të tre inceneratorët janë në një dorë ...

ME SHUME

Kallëzim penal edhe për inceneratorin korruptiv të Elbasanit, PD: Për kompaninë e sapokrijuar, qeveria miratoi të gjitha procedurat e koncesionit për 24 orë.  

 • Kallëzim penal edhe për inceneratorin korruptiv të Elbasanit, PD: Për kompaninë e sapokrijuar, qeveria miratoi të gjitha procedurat e koncesionit për 24 orë.
 
 • PD: SPAK të tregojë pavarësi. Kërkohet pezullimi nga detyra i Edi Ramës dhe vartësve të ...

  ME SHUME

Platforma jonë Anti-Mafia do t'i rikthejë paratë shqiptarëve. Ligji i ri Anti-Mafia, ndër ligjet e para që do të miratohet dhe zbatohet nga qeveria e PD.

 • Basha: Paratë kudo që t’i kenë çuar do të gjurmohen dhe peshqit e mëdhenj, jo vetëm do të vihen përpara drejtësisë, por do të detyrohen të kthejnë prapa çdo qindarkë që i kanë zhvatur popullit.

Kallëzimi i PD për 3 vepra penale. Kërkohet pezullim nga detyra për të paditurit, duke nisur me Edi Ramën, Erion Veliaj, Arben Ahmetaj.

·         Kallëzim penal i PD në SPAK për mafian e plehrave në Tiranë. PD: Është fund e krye korrupsion. Shqiptarëve do t’u merren 430 milionë euro.   ·         Kallëzimi i PD për 3 vepra penale. Kërkohet pezullim nga detyra për të paditurit, duke nisur me ...

ME SHUME
Situatë e rëndë me COVID në shkolla, PD: Qeveria nuk merr asnjë masë, fsheh rastet me COVID, shkollat nuk lajmërojnë prindrit. Zgjerohet harta e virusit me mbi 320 mësues e nxënës të prekur.

Situatë e rëndë me COVID në shkolla, PD: Qeveria nuk merr asnjë masë, fsheh rastet me COVID, shkollat nuk lajmërojnë prindrit. Zgjerohet harta e virusit me mbi 320 mësues e nxënës të prekur.

 • Situatë e rëndë me COVID në shkolla, PD: Qeveria nuk merr asnjë masë, fsheh rastet me COVID, shkollat nuk lajmërojnë prindrit. Zgjerohet harta e virusit me mbi 320 mësues e nxënës të prekur.
  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, ALBANA ...

ME SHUME
Përfaqësuesit e PD, Ina Zhupa dhe Belind Këlliçi dorëzuan kallzim në Drejtorinë e Policisë Tiranë: Mafia e plehrave e drejtuar nga Edi Rama dhe Erjon Veliaj, në bashkëpunim me Arben Ahmetaj, nuk do të na trembin. Drejtësia nuk do të vonojë.

Përfaqësuesit e PD, Ina Zhupa dhe Belind Këlliçi dorëzuan kallzim në Drejtorinë e Policisë Tiranë: Mafia e plehrave e drejtuar nga Edi Rama dhe Erjon Veliaj, në bashkëpunim me Arben Ahmetaj, nuk do të na trembin. Drejtësia nuk do të vonojë.

 • Përfaqësuesit e PD, Ina Zhupa dhe Belind Këlliçi dorëzuan kallzim në Drejtorinë e Policisë Tiranë: Mafia e plehrave e drejtuar nga Edi Rama dhe Erjon Veliaj, në bashkëpunim me Arben Ahmetaj, nuk do të na trembin. Qytetarët shqiptarë do ...

  ME SHUME

Mafia e plehrave agreson opozitën në “Landfillin e Sharrës”. PD: Edi Rama dhe Erion Veliaj kanë frikë nga e vërteta se kush është pronari i vërtetë i inceneratorit që fshihet në parajsë fiskale.

• Mafia e plehrave agreson opozitën në “Landfillin e Sharrës”. PD: Edi Rama dhe Erion Veliaj kanë frikë nga e vërteta se kush është pronari i vërtetë i inceneratorit që fshihet në parajsë fiskale. DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, BELIND KËLLIÇI Përshëndetje të ...

ME SHUME
“Asnjë qindarkë për përballimin e pandemisë”, PD: Qeveria braktis qytetarët për të paguar inceneratorët. SPAK të mos fle mbi dosjen e mafias së plehrave.

“Asnjë qindarkë për përballimin e pandemisë”, PD: Qeveria braktis qytetarët për të paguar inceneratorët. SPAK të mos fle mbi dosjen e mafias së plehrave.

 

 • “Asnjë qindarkë për përballimin e pandemisë”, PD: Qeveria braktis qytetarët për të paguar inceneratorët. SPAK të mos fle mbi dosjen e mafias së plehrave.
  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, DHURATA ÇUPI   Këtë javë numri i të infektuarve nga Covid 19 arriti kulmin, ...

ME SHUME
Kemi një grup të strukturuar kriminal i cili po e lë me qëllim pandeminë të përparojë, po e lë me qëllim krizën të përparojë në mënyrë që këto para t'i vjedhë

Kemi një grup të strukturuar kriminal i cili po e lë me qëllim pandeminë të përparojë, po e lë me qëllim krizën të përparojë në mënyrë që këto para t'i vjedhë

 • Basha: Kriza është e dyfishtë: shëndetësore dhe ekonomike. Nuk do të rresht së përsërituri kërkesën që shteti t'u kthejë qytetarëve paratë e taksave në formën e mbështetjes që po marrin edhe qytetarët e vendeve fqinje.