Category Archives: Lajmi fundit

19 Sht
0

Droga e Poliçanit e lidhur me kryetarin e Bashkisë së Edi Ramës

Ngjarja e arrestimit të vëllait të kryetarit të Bashkisë së Policanit, për trafik droge, nuk është e plotë dhe po serviret gjysma-gjysma nga Policia për të fshehur implikimin e Adriatik Zotkajt në këtë histori. Banorët e Poliçanit e dinë mirë ...

Read More
19 Sht
0

Tahiri një turp kombëtar, qendrimi një ditë më shumë në detyrë zmadhon inkriminimin

Çdo ditë që kalon me Saimir Tahirin si Ministër i Brendshëm, është një zmadhim i inkriminimit, është një dhunim ligjit, një shkelmim i çdo standardi e norme në këtë vend. Për 10 ditë me radhë, ai nuk u përgjigj për ...

Read More
18 Sht
0

Ja platforma dhe instrumentat që bëjnë dekriminalizimin, projekti i qeverisë ruan të inkriminuarit

Jemi mbledhur për të bërë një prezantim më të detajuar të projektligjit që Partia Demokratike ka paraqitur në Kuvend dhe ndërkohë ka filluar dhe diskutimin e tij në Komisionin Për Dekriminalizimin. Eshtë një projktligj i cili, i paraprirë nga ndryshimet ...

Read More
18 Sht
0

Tahiri mbulon krimin me krim, pranon lidhjen me bandën e drogës, pranon fshehjen e pasurisë

Si pa të keq, ndoshta nën efektin e substancave trullosëse Saimir Tahiri pranoi mbrëme në heshtje faktin se makina e tij private është përdorur nga habilajt për transport droge por ai nuk paska lidhje se e paskësh shitur makinën. Ministri ...

Read More
18 Sht
0

Tahiri mbulon krimin me krim, pranon lidhjen me bandën e drogës, pranon fshehjen e pasurisë

Si pa të keq, ndoshta nën efektin e substancave trullosëse Saimir Tahiri pranoi mbrëme në heshtje faktin se makina e tij private është përdorur nga habilajt për transport droge por ai nuk paska lidhje se e paskësh shitur makinën. Ministri ...

Read More
17 Sht
0

Edi Rama të paguajë kuponin për gënjeshtrat e tmerrshme që i ka bërë këtij vendi!

“Cdo popull, çdo komb, ka si udhërrëfyes të tij interesin kombëtar, i cili njëlloj si kombi është një gjallesë e fuqishme, është një forcë e jashtëzakonshme, shtytëse drejt të ardhmes. Për shqipëritarët në Shqipëri por edhe për shqiptarët në Kosovë, ...

Read More
17 Sht
0

Marrëveshja me opozitën prish kontratën e krimit

Të nderuar kolegë, Marrëveshja e sotme  është marrëveshje e rëndësishme e cila sigurisht që meriton një vemendje të madhe tonën ketu per aq kohë sa sipas statistikave të një viti me pare 98% e shqiptarëve aspironin që Shqiperia të behej ...

Read More
17 Sht
0

Shqiptarët po përjetojnë depresion

Kanë kaluar 2 vite qeverisje të Rilindjes dhe janë shfaqur shenjat e para,  jo të rilindjes së ekonomisë, por rilindjes së depresionit dhe mendimit për të ikur. Po ndodh Fiks ajo që në vitin 2010 vete ju e  paralajmeruat : ...

Read More
17 Sht
0

Kjo qeveri po prodhon vetëm kriza për shqiptarët

Sapo lexova te Neëbomb një lajm në fakt “bombë”: kishit sekuestruar arkivolet e një agjensie funerale sepse arkivolet s’kishin kupon tatimor. Ne kemi përshendetur cdo aksion, reformë, politikë të ndërmarrë në kuadër të luftës kundër informalitetit, por kam një lutje: ...

Read More
17 Sht
0

Pa dekriminalizimin këtë vend e merr lumi

Të nderuar kolegë, Të dashur qytetare dhe qytetarë, Nuk është se nuk e prisnim, nuk është se nuk e dinim këte qe do ndodhte sot, ate qe ka 2 vjet qe ndodh,  jo vetem me kete ligj por me shume ...

Read More