Struktura të tjera

Fondacioni për Liri dhe Demokraci

Enriketa Papa

Kryetar i Këshillit Euro-Atlantik

Preç Zogaj

Kryetar i Unionit Kombëtar të Dhjetoristëve

Ilir Dizdari