Category Archives: Lajmi fundit

06 Mar
0

Qeveria shpenzon 2.2 miliard euro konçesione, tendera për oligarkët, luksi, por nuk kompenson pronarët.

  Ligji i ri i Kthimit dhe Kompensimit të Pronave, nuk zgjidh përfundimisht problemin e pronës, pronarët nuk do të shpërblehen me vlerën e drejtë të saj. Qeveria shpenzon 2.2 miliard euro konçesione, tendera për oligarkët, luksi, por nuk kompenson ...

Me Shume
05 Mar
0

103 kandidatët nga lista e Partisë Demokratike, kanë refuzuar publikisht marrjen e mandatit të deputetit në protestën përballë Parlamentit.

NJOFTIM MBI FJALIMET E KANDIDATËVE TË CILËT REFUZUAN TË PRANOJNË MANDATIN E DEPUTETIT   103 kandidatët nga lista e Partisë Demokratike, kanë refuzuar publikisht marrjen e mandatit të deputetit në protestën përballë Parlamentit.   Shumë prej përfaqësuesve të opozitës, kanë ...

Me Shume
05 Mar
0

Ora e Shqipërisë si gjithë Europa po troket.

  Ora e Shqipërisë si gjithë Europa po troket. Ora kur një njeri i vetëm, me ndihmen e krimit poshtëronte një popull të tërë, pasi i vodhi votat dhe paratë, ka mbaruar.   Edhe miqtë e tij më të ngushtë, ...

Me Shume
04 Mar
0

Partnerët ndërkombëtarë po ndihmojnë PD për zbatimin e sistemit perëndimor të primareve dhe zgjedhjeve të kandidatëve për deputetë me sistemin “një anëtar – një votë”.

Partnerët ndërkombëtarë po ndihmojnë PD për zbatimin e sistemit perëndimor të primareve dhe zgjedhjeve të kandidatëve për deputetë me sistemin “një anëtar – një votë”.   Përzgjedhja e kandidatëve me përfshirjen e anëtarësisë së PD është një hap shumë i ...

Me Shume
02 Mar
0

Takimi i vetëm që unë kam është ai me qindra mijëra shqiptarë më datën 16 mars në protestën e madhe kombëtare dhe takimet e tjera me popullin para asamblesë së krimit.

  Takimi i vetëm që unë kam është ai me qindra mijëra shqiptarë më datën 16 mars në protestën e madhe kombëtare dhe takimet e tjera me popullin para asamblesë së krimit.   Vendi është në emergjencë kombëtare. ka nevojë ...

Me Shume
02 Mar
0

Erion Veliaj është kapur në flagrancë duke grumbulluar karta identiteti për të vjedhur votat në zgjedhjet lokale.

​·        Erion Veliaj është kapur në flagrancë duke grumbulluar karta identiteti për të vjedhur votat në zgjedhjet lokale. ·        Prindërve të fëmijëve në çerdhe dhe kopshte u është shpërndarë formulari për dorëzimin e numrit të kartës së identitetit. ·        Është brenda mandatit të ...

Me Shume
01 Mar
0

Edi Rama ia ka dorëzuar Prokurorinë e Krimeve të Rënda bandës së Avdyljave të dosjes 339.

Edi Rama ia ka dorëzuar Prokurorinë e Krimeve të Rënda bandës së Avdyljave të dosjes 339. Grupit kriminal që bënte trafik ndërkombëtar droge, nuk i është prekur asnjë prej pronave dhe pasurive të blera me paratë e drogës. Me Donika ...

Me Shume
28 Feb
0

Në rrugëtimin 30 vjeçar të shqiptarëve drejt Europës është rradha jonë të bëjmë një sakrificë. Ne e bëjmë këtë sakrificë, sepse qëndrojmë dhe luftojmë për vlerat e Europës.

  Në rrugëtimin 30 vjeçar të shqiptarëve drejt Europës është rradha jonë të bëjmë një sakrificë. Në e bëjmë këtë sakrificë, sepse qëndrojmë dhe luftojmë për vlerat e Europës.   Rrugën drejt Europës e pengon krimi dhe korrupsioni, ortakëria me ...

Me Shume
27 Feb
0

Largimi i Edi Ramës, një qeveri e përkohshme, tranzitore dhe zgjedhje të lira e të ndershme janë zgjidhja e vetme politike që do t’u kthejë legjitimitetin politik institucioneve.

Përqasja e stabilitetit mbi demokracinë ka dështuar. Si rezultat i tolerimit të Edi Ramës me kriminalizimin e politikes, kanabizimin dhe blerjen e zgjedhjeve me krimin e organizuar, është shkatërruar stabiliteti i vendit.   Edi Rama ka premtuar stabilitet dhe, në ...

Me Shume
26 Feb
0

Qytetarët që u mblodhën brenda pak orëve i treguan Maduros së Ballkanit se ky vend ka zot dhe zoti janë qytetarët dhe populli sovran i Republikës së Shqipërisë.

Qytetarët që u mblodhën brenda pak orëve i treguan Maduros së Ballkanit se ky vend ka zot dhe zoti janë qytetarët dhe populli sovran i Republikës së Shqipërisë.   Me urdhrin për të sulmuar fëmijët dhe gratë në protestë me ...

Me Shume