fbpx

Category Archives: Lajmi fundit

04 Apr
0

Kokëdhima, kështjella e 10 ligjeve të shkelura‏

Ligjet dhe planet urbane që shkelen haptazi nga miqtë politikë të Edi Ramës ndërsa qytetarët e thjeshtë përballen me arrogancën e pushtetit. Rama na mallëngjeu me deklaratën e tij: “Ne do bëjmë shtet. Kush shkel ligjin është i papranueshëm”. Në ...

Me Shume
03 Apr
0

A u ble pafajësia e vëllait, me heshtjen e Frrokut në çështjen Meta?‏

Vendimi i pafajësisë për vëllain e deputetit është sot në sytë e të gjithë shqiptarëve, një vendim që ngjall dyshimet më të forta se është diktuar nga qeveria, për të mbyllur pazarin për çështjen Meta. A u ble heshtja e ...

Me Shume
03 Apr
0

Kallëzim penal për Kokëdhimën, shkeli 10 ligje e dy plane me sarajet në Qeparo‏

Departamenti i Mjedisit dhe i Ligjeve në Partinë Demokratike kanë hulumtuar dhe kanë konstatuar se deputeti Kokëdhima ka shkelur 10 ligje e dy plane urbane me ndërtimin e tij buzë detit. Ndërtimi i Kokëdhimës është një monument paligjshmërie dhe abuzimi, ...

Me Shume
02 Apr
0

Shkodra e heronjve të Demokracisë do rrëzojë sundimin e krimit‏

-Mijëra qytetarë shkodranë protestojnë në përkujtim të 2 prillit, kundër varfërisë, papunësisë dhe krimit në pushtet -Kryetari i Partisë Demokratike fton qytetarët ta kthejnë 21 qershorin në referendum historik për tu ndarë nga e keqja Mijëra qytetarë të Shkodrës kanë ...

Me Shume
01 Apr
0

Deklaratë e përbashkët për shtyp e koalicionit opozitar‏

Tryeza e koalicionit opozitar shpreh vullnetin politik që bazuar në parimet e transparencës, kolegjialitetit, proporcionalitetit dhe bashkëqeverisjes, koalicioni të dalë me kandidatë të përbashkët për kryetarë bashkie në zgjedhjet e 21 qershorit 2015, me objektiv fitoren e këtyre zgjedhjeve. Tryeza ...

Me Shume
23 Mar
0

Kryetari Basha uron Presidentin e UMP Sarkozi për rezultatin në zgjedhje‏

  Tiranë, 23 mars 2015 I nderuar zoti President, i dashur mik, Kam kënaqësinë e madhe t’iu uroj për fitoren në raundin e parë të zgjedhjeve rajonale dhe të shpreh besimin tim të plotë se kjo fitore në këto zgjedhje ...

Me Shume
23 Mar
0

PD publikon platformën e dekriminalizimit, masa të ashpra për të shkëputur krimin në Kuvend, institucione e administratë

Qëllimi i platformës është dekriminalizimi i organeve të zgjedhura, institucioneve të pavarura si dhe i administratës publike. Objektivi i kësaj platforme është hartimi dhe miratimi i instrumentave kushtetues dhe ligjor për verifikimin, identifikimin, largimin nga funksioni i deputetit, i të ...

Me Shume
23 Mar
0

Platforma për Dekriminalizimin e Kuvendit, Institucioneve dhe Adminitratës Publike

Në përputhje me Rezolutën e datës 24.12.2014 të Kuvendit të Shqipërisë, në lidhje me dekriminalizimin e parlamentit dhe administratës publike, Partia Demokratike parashtron këtë platformë për dekriminalizimin: Qëllim i platformës është dekriminalizimi i organeve të zgjedhura, institucioneve të pavarurara si ...

Me Shume
23 Mar
0

Transparencë dhe standard të njëjtë edhe për mandatin e deputetit Kokëdhima

-Z. Halimi, keni kërkuar që mbledhja e Këshillit të bëhët me praninën e medias? Kjo ka qënë njëra nga dy kërkesat proceduriale që opozita kërkoi në këtë këshill. Kërkesa e parë kishte të bënte me mbulimin mediatik të kësaj seance ...

Me Shume
22 Mar
0

Platforma e opozitës për dekriminalizimin është gati, në provë vullneti i shumicës për të larguar krimin nga pushteti

Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike, bashkë me aletatët tanë, kanë vendosur që javën e ardhshme, në kuadër të Marrëveshjes së Dekriminalizimit, të bëjë publike propozimet tona, amendamentet tona, kushtetuese dhe ligjore, për të përjashtuar nga Parlamenti i Shqipërisë dhe nga ...

Me Shume
420421422423426429432435438441444447450453456459462465468471474477480483486489492495498501504507510513516519522525528531534537