Zëdhënësja e PD i përgjigjet Ilir Metës:

 

Ky është Ilir Meta ose Ilir Metaj.

Koha kur ai ushqehej me “gjakun” e demokratëve ka marrë fund. Hallet e tij nuk janë dhe nuk do të jenë kurrë hallet e Shqiptarëve.