Genc Deromemaj, prezanton programin në Novoselë

Një takim i jashtëzakonshëm u bw prezantimi i programit për zonën e Novoselës, nga Kandidati i Aleancës Popullore për Punë e Dinjitet, Genc Deromemaj.

Takimi është çelur nga kryetari i PD-së, Dega Vlorë Moisi Meminaj, i cili u kujtoi banorëve të Novoselës, neglizhencën që qeveria dëshmoi ndaj tyre edhe në ditën e hallit, atë të përmbytjeve. Për këto e shumë të tjera ne nuk e shesim votën tha Meminaj.

Genc Deromemaj, shpalosi në detaje të gjitha prioritet për zonën e ish komunës Novoselë, nga infrastruktura te ndihmat sociale, nga Bujqëisa te strehimi, nga arsimi te shëndetësia, duke ju kërkuar këtyre banorëve votën për të ndryshuar, për të dëbuar ata që vetëm po e dëmtojnë Novoselën dhe vendin, tha Deromemaj.

Ne vijmë me alternativë konkrete, tha Deromemaj, e mbi të gjitha kemi përkushtim dhe vullnet, për këtë ai kërkoi votëbesimin.

Kandiati Deromemaj prezantoi programin edhe për Rajonin nr. 3 në një atmosferë mjaft entuziste. Ai premtoi se infrastruktura do të jetë priroitet i 100 ditëve të para. Duke nisur me rikualifikim të disa blloqeve të banimit, përshfi këtu bllokun e ish fabrikës së orizit. Deromemaj tha se taksat do t’ju kthehen qytetarëve nëpëmjet investimeve.

“Ne nuk do të bëjmë punë sa për fushatë, – tha Deromemaj, – ne do të bëjmë projekte të plota me cdo element që përkon me një rrugë të standarteve,” – saktësoi ai.

Shërbimi urban është një tjetër mangësi e madhe e këtij qyteti, pas 21 qershorit do të jetë efikas. Përpos shtimit të linjave, ndalesave do të jetë prioritare që cdo qytetar që ka ne vojë për këtë shërbim ta marrë atë në kohë.

Nga Rajoni 3 Genc Deromejaj, riftoi sërish kandidatin socialist për ballafaqim të programeve dhe alternativave. Sipas Deormemaj, ky nuk është vetëm detyrim i kësaj fushate, por është një standard që çdo aspirant për administrator i qytetit, i detyrohet qytetarëve të tij.

Në takimet në fshatrat Babiocë, Alikokë, Trevllazër, etj.Deromemaj pasi prezantoi projektet konkrete, të cilat do të japin zgjidhje problematikave që ka çdo zonë e bashkisë së re të Vlorës, ai tha se kandidati i majtë, përpos që nuk e njeh Vlorën, bën premtime që nuk qëndrojnë e s’janë kopetencë e kreut të bashkisë.

Deromemaj ka marrë garancinë nga shumë familje e banorë të këtyre zonave se këtë herë do të votojnë njeriun e punës dhe projekteve konkrete, pasi sipas tyre e majta nuk e ka ngritur gishtin për këta banorë duke i lënë në varfëri e mjerim.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 13 Qershor 2015