Gratë demokrate në Vlorë kanë dëshmuar një ditë më parë se mbështetja në këto zgjedhje do të jetë për kandidatin demokrat Genc Deromemaj.

Të shumta në numër, e entuziaste ato kanë qenë pjesë e një takimi të jashtëzakonshëm.

Kryetarja e Lidhjes Demokratike të Gruas, për Vlorën, Nexhmie Xhuveli, i ftoi të gjitha gratë të jënë pjesë e fitores në 21 qershor, duke votuar për Genc Deromemaj.

Deputetja e Partisë Demokratike Liljana Elmazi, u tha grave vlonjate, se ashtu si në fushatë, Genc Deromemaj gjatë drejtimit të bashksë së Vlorës do të jetë zëri i halleve të nënave vlonjate.

Kryetarja e Lidhjes Demokratike të Gruas, deputetja Albana Vokshi, tha se ky takim i jashtëzakonshëm është dëshmi se në 21 qershor Vlora do të jetë blu. Ajo garantoi në emër të kryetarit të PDSH-së Lulzim Basha, se çdo projekt i Genc Deromemaj do të shkojë në parlament e do të kthehet në projekt të investuar në Vlorë.

Ndërkohë kandidati i Aleancës Pupollore për Punë e Dinjitet, tha se pas 21 qershorit historitë e varfërisë e pamundësive të nënave vlonjate do të kenë zgjidhje. Ai garantoi se vëmendja e bashkisë së Vlorës, do të jetë tek nënat e gratë, për t’i dhënë atyre dinjitet e punë.

Takimi është mbyllur me garancinë për fitoren, dhe votën për numrin 3, Genc Deromemaj dhe numrin 15, Partinë Demokratike.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 14 Qershor 2015