REAGIMI I ANËTARES SË KRYESISË SË PD, DEPUTETJA MERITA BAKIU

 

Detyra ime është te jem zëri i problemeve dhe shqetësimeve te atyre njrëzve që më  kanë votëbesuar.

 

Të shqetesuar nga projekti  i rruges Thumane-Kashar, banorët e Krujës  do te vazhdojnë protestat. Paralajmërojnë qeverinë për bllokim të punimeve

 

  Si deputete e zones dhe Partia Demokratike Kruje jemi në mbështetje të këtyre njerëzve.

 

Ne kemi kërkuar nga Autoriteti Rrugor Shqiptar (ARRSH), Ministria e Transporteve, Kryeministri Rama dhe firma e  cila po kryen punimet, transparencë të projektit. Nuk kemi marrë akoma asnjë përgjigje.

 

Do jemi aty deri në plotësimin e kërkesës së banorëve.