Tags: "Thumane"

02 Mar
0

Banorët që preken nga aksi Thumanë-Kashar sërish në protestë me mbështetjen e degës së PD Krujë dhe deputetë të PD të kësaj zone

  Banorët që preken nga aksi Thumanë-Kashar, protestuan sot sërish me mbështetjen e degës së PD, Krujë dhe deputetëve të PD të kësaj zone. Ata kërkuan përgjigje nga ana e bashkisë dhe qeverisë në lidhje me shqetësimin e tyre në ...

Read More
17 Shk
0

Protesta e banorëve që preken nga aksi Thumanë-Kashar, deputetja Andia Ulliri: Mungesa e aksesit izolon 2 qytete dhe 12 fshatra të zonës

  Banorët dhe bizneset që preken nga aksi Thumanë-Kashar kanë protestuar sërish ditën e sotme, duke kërkuar zgjidhje për problemin që u krijon kjo rrugë duke mos u mundësuar dalje deri në Kashar dhe anasjelltas. Në mbështetje të tyre ka ...

Read More
14 Shk
0

Thumanë-Kashar izolon zonën e biznesit,  Bakiu: Asnjë institucion nuk jep llogari në shkelje të plotë të ligjit

  DEKLARATË E DEPUTETES DHE ANËTARES SË KRYESISË SË PD,  MERITA BAKIU     Të nderuar qytetarë, Mungesa e transparencës dhe arroganca e qeverisë po tentojnë të izolojnë një komunitet të tërë sic është dhe Bashkia Krujë. Që prej fillimit ...

Read More
28 Jan
0

Deputetja e PD, Andia Ulliri, në mbështetje të protestës së banorëve që preken nga aksi Thumanë-Kashar

  REAGIMI I DEPUTETES SË PD, ANDIA ULLIRI   Sot në mbështetje të protestës së banorëve që preken nga aksi Thumanë-Kashar sëbashku me kolegen Merita Bakiu.   Kërkesat mëse të drejta të tyre duhet të marrin përgjigje nga institucionet.   ...

Read More
28 Jan
0

Banorët e Thumanës, sërish në protestë. Në mbështetje dhe PD Krujë

  Banorët e Thumës kanë dalë sërish në protestë këtë të diel lidhur me ndërtimin e autostradës Thumanë-Kashar. Ata kanë pretendimin se ndërtimi i kësaj rruge nuk ka një dalje për banorët e Krujës. Në mbështetje të tyre kanë qenë ...

Read More
24 Jan
0

“Projekti  i rruges Thumanë-Kashar”, deputetja e PD Merita Bakiu: Kemi kërkuar nga ARRSH, Ministria e Transporteve, Kryeministri Rama dhe firma e cila po kryen punimet, transparencë të projektitm, s’kemi marrë akoma përgjigje

  REAGIMI I ANËTARES SË KRYESISË SË PD, DEPUTETJA MERITA BAKIU   Detyra ime është te jem zëri i problemeve dhe shqetësimeve te atyre njrëzve që më  kanë votëbesuar.   Të shqetesuar nga projekti  i rruges Thumane-Kashar, banorët e Krujës  ...

Read More
21 Jan
0

Deputetja e PD, Merita Bakiu si dhe kryetari i degës së PD, Krujë, Sabah Sheta, në mbështetje të protestës së banorëve që preken nga aksi Thumanë-Kashar

Banorët që preken nga aksi Thumanë-Kashar, protestuan sot paradite në zonën e rrethrrotullimit të Thumanës. Në mbështetje të kësaj proteste ishte dhe deputetja e PD, Merita Bakiu si dhe kryetari i degës së PD, Krujë, Sabah Sheta. Deputetja Bakiu gjithashtu ...

Read More
08 Dhj
0

Thumanë-Kashar/ PD Krujë: Projekti nuk parashikon dalje nga rruga, izolon 85 mijë banorë te Bashkise Kruje, kthehet në kosto për qytetarët dhe bizneset

REAGIMI I DEGËS SË PARTISË DEMOKRATIKE, KRUJË: Projekti i autostradës Thumanë-Kashar veç shifrës së madhe të atakueshme nga ekspertët e ekonomisë si koncesion, protestave të banorëve për shpronësimet, rrezikohet nga një tjetër skandal, atë të izolimit të 85 mijë banorëve ...

Read More