REAGIM I PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË

 

Edhe pse u mundua të fshihej pas propagandës, përfshirja e Veliajt në afera korruptive tashmë po hetohet.

Ne inkurajojmë SPAK-un të vijojë në vendosjen përpara drejtësisë të të gjithë zyrtarëve të shtetit të përfshirë jo vetëm në aferën e inceneratorëve, por dhe në të gjithë çështjet e tjera që janë në hetim.