Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha është takuar ditën e sotme me baorë dhe përfaqësues të bizneseve të vogla zonën e Saukut në Tiranë.

Basha ka shpërndarë foto nga takimi në Facebook, ku shkruan se ka biseduar për situatën ekonomike dhe mënyrën se si t’i jepet mundësi qytetarëve e familjeve të tyre të kenë një jetë më të mirë.

Postimi i plotë:

Me banorë dhe përfaqësues të bizneseve të vogla në Sauk, Tiranë duke biseduar për situatën ekonomike dhe mënyrën se si do të përballemi me vështirësitë dhe t’i japim mundësi qytetarëve e familjeve të tyre të kenë një jetë më të mirë.

#PartiaDemokratike #NëShërbiminTuaj