Tags: "tirane"

15 Maj
0

“Autostrada Tiranë-Durrës totalisht e amortizuar”, Oriola Pampuri: Ky segment ka nevojë për një investim të mirfillt, jo vetëm arrnime për klientët e qeverisë

Nënkryetarja e PD, Oriola Pampuri, në një video të postuar në Facebook, thotë se autostrada Tiranë-Durrës është kthyer në një nga rrugët më të rrezikshme për shkak të amortizimit të saj. Ajo shprehet se kjo rrugë u ndërtua në një ...

Read More
10 Maj
0

“Taksa e shesht 9% është zotimi ynë”, Basha në Kuvendin Zgjedhor të degës nr. 5: Zgjidhjen e problemit të pronës, fuqizimin e rinisë

Kryetari i PD, Lulzim Basha, ka marrë pjesë në Kuvendin Zgjedhor të degës numër 5 në Tiranë. Në fjalën e tij Basha foli edhe për programin e PD që do të zyrtarizohet së shpejti, ku pjesë e tij do të ...

Read More
04 Maj
0

“Qeveria shtresën e mesme e trajton si armik”, Basha në degë 3 të PD: Mburren me 10 milionë turistë, me shqiptarë të larguar që vijnë të vizitojnë familjet e tyre

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka marrë pjesë ditën e sotme në Kuvendin Zgjedhor të degës numer 3 të PD, Tiranë. Në fjalën e tij para anëtarëve, zoti Basha ndër të tjera tha:   -Që kur erdhi procesi i ...

Read More
05 Pri
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës nr. 15 të PD, Tiranë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARI I PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS NR. 15 TË PD, TIRANË   Mbrëmë e panë mirë të gjithë shqiptarët, e panë edhe ata të shkretë që ei kanë ndjekur sa e ...

Read More
31 Mar
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës nr. 1 të PD, Tiranë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARI I PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS NR. 1 TË PD, TIRANË   – A bëhej dot ky antarësim pa mbështetjen e SHBA? A  ka shqiptarë që nuk e di se anëtarësimi ...

Read More
16 Mar
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës nr 13 të PD, Tiranë

    PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS NR 13 TË PD, TIRANË     Pazari i turpshëm i 48 orëve të fundit, por që në fakt ka qenë tenxhere me presion ...

Read More
22 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës nr 9 të PD, Tiranë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS NR 9 TË PD, TIRANË   Ne jemi Partia Demokratike e Shqipërisë. Ne kemi qëndrime të qarta për drejtësinë dhe në mbështetje të drejtësisë. Po, ...

Read More
21 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës nr 4 të PD, Tiranë

  Kreu i Partisë Demokratike Lulizm Basha, mori pjesë në Kuvendi Zgjehdor të degës numër 4 të PD Tiranë. Në fjalën e tijm zoti Basha foli edhe për propozimin e PD për vettingun e politikanëve që nuk është kujtuar asnjë ...

Read More
18 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës 6 të PD, Tiranë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS 6 TË PD, TIRANË   -Dega 6 jo thjshtë i dha drejtim punës por ishte në pararojë në dhënien drejtim të punës dhe rikuthiminim menjëherë ...

Read More
06 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës 11 të PD, Tiranë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS 11 TË PD, TIRANË     -Së pari dua ta nis me një mirënjohje nga zemra që keni bërë në këto dy vite jashtëzakonisht të ...

Read More
1236