Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka nisur takimet në degët e PD, ku sot është ndalur në Durrës.

Në një reagim në rrjetet sociale, Basha ka ndarë nga Durrësi një foto nga familja e Agron Famës, ish-i persekutuar në Savër dhe Maliq, ku shprehet se folëm për problemet e tyre si shtresë e margjinalizuar dhe rrugën për të ndryshuar.

Postimi i plotë:

Basha nis takimet në degët e PD

Sot në Durrës tek familja e Agron Famës, ish-i persekutuar në Savër dhe Maliq. Folëm për problemet e tyre si shtresë e margjinalizuar dhe rrugën për të ndryshuar.