Kreu i PD, Lulzim Basha ka zhvilluar një vizitë në familjen e Lek Kopshtit në Dajç të Shkodrës. Basha ka dëgjuar nga afër problemet dhe shqetësimet kryesore që po kalojnë familjet, si dhe ka marrë sygjerime se si mund të ndryshohet situata.

“Pasdite u ndala ne Dajç, në familjen e Lek Kopshtit. Degjova me vëmendje problemet, shqetësimet  por edhe sygjerimet për ta ndryshuar situatën. Kam qënë pranë këtyre banorëve edhe në momente kritike dhe kam mbetur gjithmonë i mahnitur nga forca, mençuria dhe sakrifica e tyre për të bërë gjithçka për një jetë më të mirë për familjet e tyre” – shkruan Basha në Facebook.