Për të mbyllur ditën e tij shkodrane, kryetari i PD, Lulzim Basha, ka zgjedhur të rinjtë me të cilët ka zhvilluar një takim në mbrëmje duke folur për çështje që shqetësojnë ata.

“Mbrëmje e bukur me rininë e mrekullueshme shkodrane. Plot shpresë dhe besim se Shqipëria do të bëhet ashtu siç e dëshiron kjo rini kaq e talentuar dhe e përkushtuar për ndryshim”, – shkruan kreu demokrat krahas fotos së takimit me të rinjtë.