27 Sep
0

Basha, vizitë në një familje në Dajç: Degjova me vëmendje problemet e banorëve të zonës

Kreu i PD, Lulzim Basha ka zhvilluar një vizitë në familjen e Lek Kopshtit në Dajç të Shkodrës. Basha ka dëgjuar nga afër problemet dhe shqetësimet kryesore që po kalojnë familjet, si dhe ka marrë sygjerime se si mund të ...

Me Shume