Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në vijim të turit të tij të takimeve,  e ka nisur ditën sot sot në lagjen e tij të vjetër në Tiranë, tek lagjja 8, aty ku ka lindur dhe është rritur.

Me një postim në faqen e tij ne facebook ai ju uron të gjithë ndjekësve të tij një ditë të mbarë.

“Një ditë të mbarë të gjithëve nga lagjja ime e vjetër, zemra e Tiranës!”, shkruan Basha në faqen e tij në Facebook.