REAGIMI ANËTARES SË KRYESISË SË PD, ENRIKETA PAPA, PËR SULMIN VERBAL NDAJ FLUTURA AÇKËS

 

Bullizmi i sotem ne Komisionin e edukimit, ne parlament, per te shuar zerat e grave deputete, duhet denuar.
Sjellja e turpshme dhe e dhunshme e dy deputeteve burra ndaj deputeteve, Flutura Açka dhe Merita Bakiu, si dhe deputeteve te tjera ne komision, nuk duhet te tolerohet.
Asnje s’ka te drejte te shuaje zerin e nje gruaje.

Stop dhunes kundra grave ne politike!

—————————

The #bullying behaviour to silence women’s voices should be condemned.
The shameful & violent behaviour at Albanian Assembly’s committee of two male MPs twd Democratic Party women MPs Flutura Açka, Merita Bakiu & others shouldn’t be tolerated.
No one has the right to silence a woman’s voice.

Stop the #violence against women in politics!