Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka uruar Krishtëlindjet të gjithë besimtarëve të krishter, Në mesazhin e tij, kreu i PD uron që drita që lind nga errësira e kësaj nate të shenjtë i mbushtë me shpresë dhe besim zemrat e çdo shqiptari.

 

Mesazhi i plotë i kreut të PD, Lulzim Basha:

 

Të dashur besimtarë të krishterë, ju uroj nga zemra Gëzuar Krishtlindjen!

Drita që lind nga errësira e kësaj nate të shenjtë i mbushtë me shpresë dhe besim zemrat tuaja. Zoti na udhëheqtë drejt mirësisë, paqes dhe begatisë për çdo shqiptar.

Krishtlindje të bekuar dhe nga mot gëzuar!