24 Dec
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, urim për Krishtëlindje

  Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka uruar Krishtëlindjet të gjithë besimtarëve të krishter, Në mesazhin e tij, kreu i PD uron që drita që lind nga errësira e kësaj nate të shenjtë i mbushtë me shpresë dhe besim ...

Me Shume