Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ditën sot e ka nisur me banorët e Belshit, ku ndodhet në kuadër të turit të takimeve më gjithë vendin.

Kreu i PD do të ketë takime me qytetarë e sipërmarrës të kësaj bashkie dhe do të ndajë me ta problemet që kanë, por edhe alternativat që ofron PD për ndryshimin e situatës së vështirë social-ekonomike që keqqeverisja ka krijuar në vend.

“Mirëmëngjes dhe ditë të mbarë nga Belshi”,- shkruan Basha ndërsa la postuar fotot nga kafja e mëngjesit në Belsh.