Tags: "Belsh"

08 Nën
0

Basha në fabriken e vajit të ullirit në Belsh: Në buxhetin 2024 për sektorin e bujqësisë, janë parashikuar më pak fonde

Kryetari i PD, Lulzim Basha, u ndal gjate turit në Belsh, në fabriken e vajit të ulliri, “Paola” shpk Marinzë e cila furnizon tregun vendas dhe atë  ndërkombëtar, ku bisedoi dhe me sipërmarrësin e saj Gezim Paja. Një nga shqetësimet  ...

Read More
08 Nën
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, bashkëbisedon me baorët e Gjolenit në Belsh: Qeveriaka lënë në harrese pensionistët, të papunët, ata me ndihmë ekonomike, sepse paratë vazhdojnë të shkojnë të konçesionet

Kryetari i PD, Lulzim Basha, zhvilloi një bashkëbisedim me banorë të fshatit Gjolenë. Banorët i thanë zotit Basha se rritja e çmimeve, rritja e taksave, rënia e fuqisë blerëse dhe papunësia e lartë, e ka vështirësuar jetën e tyre dhe  ...

Read More
08 Nën
0

“Bujqësia është prioritet për PD”, Basha zhvillon takim me fermerë në Belsh: Subvencionet per njësi prodhimi, infrastruktura dhe aksesi në treg janë tre shtyllat e programit tonë

Kryetari i PD, Lulzim Basha, u takua me fermerë në Çestije, Njësia Administrative Kajan, Belsh. Zoti Basha dëgjoi me vëmendje shqetësimet për mungesën e subvencioneve, për largimin e të rinjve, për mungesën e investimeve në infrastrukturë, që e bëjnë edhe ...

Read More
08 Nën
0

Basha nga Belshi: Vettingu në politikë do të tregojë shqiptarëve se kush është i korruptuar e kush jo

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në një bashkëbisedim me banorët e Belshit i është përgjigjur interesimit lidhur me vettingun në politikë. Zoti Basha tha se tani është koha për t’u treguar shqiptarëve se kush është i korruptuar e kush jo, ...

Read More
08 Nën
0

Kreu i PD ndalet sot në Belsh, takime me qytetarë e sipërmarrës të kësaj bashkie

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ditën sot e ka nisur me banorët e Belshit, ku ndodhet në kuadër të turit të takimeve më gjithë vendin. Kreu i PD do të ketë takime me qytetarë e sipërmarrës të kësaj bashkie ...

Read More