Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, është ndalur ditëne sotme në Koplik, për tëzhvilluar takime me qytetarë dhe biznese.

Në videon që ka shpërndarë në Facebook, Basha shkruam se një parti detyra e PD është që t’u shërbejë qytetarëve, t’i dëgjojë, t’u jep zë problemeve të tyre dhe t’i bëj pjesë të vendimmarrjes

Postimi i plotë:

Anembanë Shqipërisë , me njerëzit dhe për njerëzit, kjo është detyra jonë. Një parti që u shërben qytetarëve, i dëgjon, u jep zë problemeve të tyre dhe i bën pjesë të vendimmarrjes, për të ndërtuar të gjithë bashkë të ardhmen që Shqipëria meriton. #nëshërbimintuaj

 

https://www.facebook.com/reel/815120450367705?fs=e&s=TIeQ9V&mibextid=0NULKw