Tags: "Koplik"

29 Oct
0

Basha viziton familjen që vuajtur persekutimin e diktaturës komuniste në Koplik

Kryetari i PD, Lulzim Basha, vizitoi sot në Koplik familjen e Rexhep Currit, familje që vuajtur persekutimin e egër të diktaturës komuniste. “Bashkë me pendesën dhe ndjesën e thellë të Partisë Demokratike për vonesën me të cilën jemi ballafaqur me ...

Me Shume
29 Oct
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, poston videon nga Kopliku: Anembanë Shqipërisë, me njerëzit dhe për njerëzit, kjo është detyra jonë

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, është ndalur ditëne sotme në Koplik, për tëzhvilluar takime me qytetarë dhe biznese. Në videon që ka shpërndarë në Facebook, Basha shkruam se një parti detyra e PD është që t’u shërbejë qytetarëve, t’i ...

Me Shume