Deputetja e Partisë Demokratike, Merita Bakiu, ka postuar disa foto nga fushat e sportit të Krujës të cilat janë të degraduara për shkak të mungesës së investimeve dhe ironizon kryeministrin Rama duke e ftuar për ta vizituar “qytetin e rilindur”.

Postimi i plotë:

Zoti Kryeministër !

Ju ftoj të vizitoni dhe Krujën e rilindur.

Përse jo..të organizoni festën e sportit dhe në qytetin e Krujës.

Ja vlen të krenoheni me punën e bërë!