Kënaqësi të prisnim sot z.Gunther Krichbaum, deputet dhe zëdhënës i CDU-së për Politikat e Bashkimit Europian.

Së bashku edhe me kolegë të Komisionit për Çështjet Europiane diskutuam për çështje të cilat ndihmojnë integrimin e Shqipërisë në BE.

Një nga shqetësimet e z.Krichbaum ishte se deputetët nuk duhet të përdorin imunitetit për interesa personal. Kërkoi mbështetje të SPAK në luftën kundër korrupsionit, sidomos në nivlet e larta të politikës. Gjithashtu shprehu shqetësim mbi faktin se ka deputet që sulmojnë sistemin e drejtësisë e sidomos SPAK-un. Kjo është e pa tolerueshme.

Për më tepër z.Krichbaum shprehu qart se askush nuk është mbi ligjin dhe askush nuk mund të përdorë partitë politike për interesa personale.