Gjatë qëndrimit në Lezhë, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, i dedikoi një vëmendje të veçantë grave me të cilat zhvilloi një bashkëbisedim pasditen e sotme.

“Kenaqësi të bashkëbisedoja me një grup grash lezhjane.

Për mua fjalët nuk mjaftojnë për të shprehur mirënjohjen e madhe ndaj nënave e grave shqiptare.

Unë e di që ditët janë shumë të vështira për çdo grua. Ato sakrifikojnë më shume se kushdo për të siguruar mirqënien e familjes, për tu kujdesur për fëmijët dhe punët e përditshme të shtëpisë.

Sa më e sigurt, e pavarur dhe e sukseshme të jetë një grua aq me e fortë do të jetë familja dhe me e shendetshme do të jetë shoqëria.

Prandaj kujdesi dhe mbështetja për gratë duhet të jetë priotitet për çdo qeveri”, – shkruan Basha