Deputetja e Partisë Demokratike, Merita Bakiu, në një postim në Facebook shkruan se qyteti i Krijës ka një javë që është pa ujë të pijshëm.

Bakiu shprehet se pasi e falimentuan ujësjellësin dhe e kaluan nën administrim qendror situata vijon të rëndohet.

Postimi i plotë:

PREJ NJË JAVE QYTETI I KRUJËS ËSHTË PA UJË

Pasi e falimentuan Ujësjellësin dhe e kaluan nën administrim qendror situata vijon të rëndohet.

Është absurde të kërkosh ujë në 2023!!!

Të vijosh të besosh se mitologjia është rijetësuar e kucedra ka mbyllur puset është po kaq absurde.

Z.Kryeminister  ku i keni premtimet e fushatës në 2021 që Kruja do të ketë 24 orë furnizim me ujë ??

Furnizoni me ujë Krujën z. Kryeministër se  i tmerrove turistët, mburrjen tënde të fundme!

Partia Demokratike ka  dy vite që e ngre problemin e furnizimit me ujë te qytetit . Si gjithmone ankesat bien ne vesh të shurdhët.

Kjo nuk është Kruja që  duam, por  kjo është Kruja që i ofruat  Ju…pa institucione ..pa rini …pa shërbime për qytetarët  !!

MOS E HARRONI  KĒTĒ

Kjo qeveri  po e ndëshkon qytetin e Krujes. E vetmja gjë me të cilën jeton ky qytet është turizmi. Në kulmin e sezonit qyteti i krojeve është pa ujë.

I bej thirrje Bashkisë dhe qeverise të marra masa të menjeherëshme për stabilizimin e situatës