Tags: "uje"

26 Aug
0

Denoncimi i Xhemal Gjunkshit: Qyteti i Dibrës po e vuan tmerrësisht mungesën e ujit të pijshëm

Anëtari i Kryesisë së Partisë Demokratike, Xhemal Gjunkshi ka denoncuar ditën e sotme mungesën e ujit të pijshëm në qytetin e Dibrës. Në një postim në Facebook, Gjunkshi shkruan se janë afro dhjetra milion Euro të investuara në total në ...

Me Shume
21 Aug
0

Denoncimi i deputetes së PD, Merita Bakiu: Qyteti i Krujës prej një jave pa ujë

Deputetja e Partisë Demokratike, Merita Bakiu, në një postim në Facebook shkruan se qyteti i Krijës ka një javë që është pa ujë të pijshëm. Bakiu shprehet se pasi e falimentuan ujësjellësin dhe e kaluan nën administrim qendror situata vijon ...

Me Shume