21 Aug
0

Denoncimi i deputetes së PD, Merita Bakiu: Qyteti i Krujës prej një jave pa ujë

Deputetja e Partisë Demokratike, Merita Bakiu, në një postim në Facebook shkruan se qyteti i Krijës ka një javë që është pa ujë të pijshëm. Bakiu shprehet se pasi e falimentuan ujësjellësin dhe e kaluan nën administrim qendror situata vijon ...

Me Shume