Tags: "Taulanda Jupi"

17 Feb
0

Sekretarja për gruan në PD, Taulanda Jupi, takim me zonjat demokrate të Vlorës

  Postimi i sekretares për gruan në PD, Taulanda Jupi:   Nga Vlora   Zonjat demokrate të Vlorës kanë vullnetin dhe vetëdijen se ashtu si çdo strukturë tjetër e Partisë duhet të rindërtojë marrëdhënien me qytetarët në një dialog të ...

Me Shume
16 Feb
0

Sekretarja e gruas në PD, Taulanda Jupi, takim me gra e vajza në Kurbin

  Postimi i sekretares për gruan në PD, Taulanda Jupi:   Krijimi i një mjedis të përshtatshëm për angazhimin politik e publik të vajzave dhe grave, shndërrimi i forumit në një oragnizatë ku përballen ‍ide dhe vizione të reja, mbështetja ...

Me Shume
15 Feb
0

Sekretarja për gruan në PD, Taulanda Jupi, takim me gra e vajza të degës 8 në Tiranë

  Postimi i sekretares për gruan në PD, Taulanda Jupi: Gjithçka kërkon mund, përpjekje, vendimmarrje të drejtë, komunikim, strategji, këmbëngulje dhe mbi të gjitha veprim. E mbylla ditën sot në një takim me zonjat demokrate të Forumit të Gruas në ...

Me Shume
15 Feb
0

Sekretarja për gruan në PD, Taulanda Jupi përshëndet vizitën e Blinken në Tiranë: Konfirmimi se ju dhe SHBA jeni në krah të së ardhmes së Shqipërisë

  Ne shqiptarët, përtej gjuhës dhe kodit të komunikimit të diplomacisë dhe politikës, kemi edhe një kod tjetër komunkimi që në Shqipëri e njohim si BESA, kodi i nderit mbrujtur thellë në rrënjët dhe kulturën tonë, mbi të cilin ndërtojmë ...

Me Shume
08 Feb
0

Sekretarja për gruan Taulanda Jupi dhe deputetja Andia Ulliri, takim me gra dhe vajza në Fushë-Krujë

  Sekretarja për gruan Taulanda Jupi dhe deputetja Andia Ulliri, kanë zhvilluar një takim me gra dhe vajza në Fushë-Krujë. Në postimin e saj në facebook, Jupi ka ndarë momente nga takimi dhe shprehet se detyra e PD është jo ...

Me Shume
01 Feb
0

Sekretarja për gruan Taulanda Jupi dhe nënkryetarja e PD, Orjola Pampuri, takim me gratë e degës 5 në Tiranë

Postimi i plotë i Sekretares për Guan në PD, Taulanda Jupi: Forumi i Gruas në Partinë Demokratike duhet të fitojë aftësinë e ripërtëritjes, të jetë përfaqësuese e vlerave më të mira të Partisë Demokratike dhe shoqërisë shqiptare. Në këtë rrugëtim ...

Me Shume
28 Jan
0

Sekretarja për Gruan në PD, Taulanda Jupi, takim me gra e vajza në Kuçovë: Shpopullimi, emergjencë kombëtare

  REAGIMI I SEKRETARES PËR GRUAN, TAULANDA JUPI   Shpopullimi në shumë qytete të Shqipërisë është emergjencë kombëtare që lidhet ngushtë me fuqizimin ekonomik, social, punësimin, arsimimin dhe specifikisht mirëqënien e grave dhe vajzave.   Në bisedë me gra e ...

Me Shume
20 Jan
0

Sekretarja për gruan, Taulanda Jupi: Burrecët e burrecëve vazhdojnë dhunën psikologjike ndaj grave

  REAGIM I SEKRETARES PËR GRUAN, TAULANDA JUPI   Burrecët e burrecëve vazhdojnë dhunën psikologjike ndaj grave.   Mjeranët e mbetur rrugëve kanë gjetur strehën e maskarenjeve tek sulmet ndaj një gruaje dhe ndaj çdo gruaje që ka dalë në ...

Me Shume
18 Jan
0

Gratë demokrate, protestë para Kryesisë së Kuvendit për dhunën verbale të ushtruar ndaj deputeteve të PD, Flutura Açka dhe Merita Bakiu

  Gratë demokrate kanë protestuar ditën e sotme para Kryesisë së Kuvendit, për dhunën verbale të ushtruar ditën e mërkurë nga deputetët e Foltores ndaj dy deputeteve të Partisë Demokratike, Flutura Açka dhe Merita Bakiu, në Komisionin e Medias. Me ...

Me Shume
17 Jan
0

Sekretarja për gruan, Taulanda Jupi: Të ndalet dhuna dhe akuzat ndaj deputeteve të Partisë Demokratike në Komisionin e Medias

  REAGIMI I SEKRETARES PËR GRUAN NË PD, TAULANDA JUPI   E patolerueshme dhuna që ushtrohet live nga Kuvendi i Shqipërisë ndaj Kryetares së Komisionit të Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, Zj. Flutura Açka. E rëndë të ngulmosh në ...

Me Shume
12