REAGIMI I ANËTARES SË KRYESISË SË PD, TAULANDA JUPI:

 

Një regjim më pak nëse bie Erion Veliaj!

Mbështetje SPAK për hetimin dhe zbardhjen e aferave korruptive në Bashkinë e Tiranës , mbeshtetje SPAK për hetimin ndaj kujtdo që ka abuzuar me fondet publike, që abuzon me pushtetin që i jep besimi dhe vota e qytetarëve.

 

Fundi i pandëshkueshmërisë dhe barazia përpara organeve të drejtësisë për të ndërtuar shtetin e së drejtës ku gjithkush është i barabartë para ligjit.