Postimi i sekretares për gruan në PD, Taulanda Jupi:

Gjithçka kërkon mund, përpjekje, vendimmarrje të drejtë, komunikim, strategji, këmbëngulje dhe mbi të gjitha veprim.

E mbylla ditën sot në një takim me zonjat demokrate të Forumit të Gruas në Partinë Demokratike në Degën 8️⃣ nga zemra e Tiranës
Së bashku me Zj.Marinela Ziu si pjesë e grupit të punës për Qarkun e Tiranës, Jonida Tabaku Stela Cavoo biseduam jo vetëm për organizimin, për sfidat që na presin, por mbi të gjitha mbi hapësirat dhe mundësitë e komunikimit dhe përfshirjes në këtë forum të grave e vajzave të cilat ndajnë të njëjtat vlera, të njëjtat shqetësime e probleme, të njëjtat vështirësi.

Në çdo fjalë, bisedë dhe tryezë me gra e vajza kuptoj se shumë kemi për të bërë, sa shumë presin nga ne.