Tags: "Keshilltaret"

08 Feb
0

Këshilltarët e PD në bashkinë Tiranë, padi për 2 vendime të Këshillit Bashkiak, Enriketa Papa: Të kthehen për votim dy vendimet për buxhetin dhe PBA

    Reagimi i këshilltarëve të PD në bashkinë e Tiranës:   Sot ne emer te keshilltareve bashkiake te Partise Demokratike, dorezova ne Gjykaten Administrative nje kerkese padi, per te shfuqizuar dhe rikthyer dhe njehere per rishqyrtim ne Keshill, te ...

Me Shume
24 Dec
0

Këshilltarët e PD, kërkesë Prefektit të Tiranës: Anullo vendimet e marra në mbledhjen e Këshilli Bashkiak të Tiranës

  DEKLARATË E KËSHILLTARËVE TË PARTISË DEMOKRATIKE NË BASHKINË E TIRANËS   Grupi i këshilltareve bashkiake te Partia Demokratike e Shqipërisë, i ka drejtuar nje kerkese Prefekti i Qarkut Tiranë, per te anulluar vendimet e marra ne Mbledhjen e Këshilli ...

Me Shume
22 Dec
0

Këshilltarët e PD në Bashkinë e Tiranës: “Show dhe cirku” kanë zëvendësuar angazhimin politik për t’ju përgjigjur problematikave të qytetarëve të Tiranës

  DEKLARATË E KËSHILLTARËVE TË PARTISË DEMOKRATIKE NË BASHKINË E TIRANËS   I njejti skenar si ne parlament, u perdor sot ne Mbledhjen e Keshillit Bashkiak Tirane, ku palet aleate inskenuan sebashku, duke mbyllur dhe miratuar PBA 2024-2026 ne me ...

Me Shume
22 Sep
0

Këshilltarët Bashkiak të Qarkut të Tiranës dhe degët e PD, takim konsultues me IRI-n

Ditën e sotme është zhvilluar një takim konsultues në bashkëpunim të Institutit Republikan Amerikan IRI dhe Këshillave Bashkiak të Qarkut Tiranë, sëbashku me degët e Partisë Demokratike. Në njoftimin e PD thuhet se qëllimi i takimit është për të forcuar ...

Me Shume
14 Sep
0

Zjarri tek pallati në Tiranë, këshilltarët e PD shkojnë në vendin e ngjarjes: Bashkia nuk kërkon masa sigurie në ndërtimet që kanë mbytur qytetin

Anëtarët e Paartisë Demokratike në Këshillin Bashkiak të Tiranës, kanë qenë tek pallati 10 katësh te Rr. e Kavajës në Tiranë që u përfshi nga flakët. Në një prononcim nga vendi i ngjarjes, anëtarja Enriketa Papa ka falenderuar zjarrëfikësit për ...

Me Shume