DEKLARATË E KËSHILLTARËVE TË PARTISË DEMOKRATIKE NË BASHKINË E TIRANËS

 

I njejti skenar si ne parlament, u perdor sot ne Mbledhjen e Keshillit Bashkiak Tirane, ku palet aleate inskenuan sebashku, duke mbyllur dhe miratuar PBA 2024-2026 ne me pak se dy minuta.
“Show dhe cirku” jane ngjarjet qe kane zevendesuar angazhimin politik dhe institucional per t’ju pergjigjur problematikave te qytetareve te Tiranes.
Rekord i ri i inskenimit te ngritjes se kartonave dhe duartrokitjeve arrogante te shumices, qe ia kaloi dhe kohezgjatjes se miratimit te buxhetit ne parlament.

Sot qytetareve te Tiranes ju mohua e drejta per te propozuar ndryshime konkrete ne PBA e 2024-2026.

Kete vendimarrje do e ankimojme duke ndjekur te gjitha hallkat institucionale.