Tags: "Enkelejd Alibeaj"

12 Mar
0

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Enkelejd Alibeaj: Ashtu siç e kishim paralajmëruar, marrëveshje e sotme së pari ka qëllim të godasë Reformën Zedhore, sepse as Edi Rama as Sali Berisha nuk duan listat e hapura, barazinë e votës, Shqipërinë një zonë zgjedhore, votën e diasporës dhe heqjen e herësit zgjedhor

  DEKLARATA E SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PD DHE BASHKËKRYETARIT TË KOMISIONIT PËR REFORMËN ZGJEDHORE, ENKELEJD ALIBEAJ       Përshëndetje!   Tashmë që ra sipari i negociatave të fshehta dhe që publiku u njoh, mund të thuhet me gojën ...

Read More
11 Mar
0

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Enkelejd Alibeaj: PS po kërkon të dështojë reformën zgjedhore

    DEKLARATA E SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PD DHE BASHKËKRYETARIT TË KOMISIONIT PËR REFORMËN ZGJEDHORE, ENKELEJD ALIBEAJ Tre ditë më parë i jam drejtuar me një thirrje publike partisë socialiste për të sqaruar në interes të publikut një çështje ...

Read More
08 Mar
0

Reagimi i Sekretarit të Përgjithshëm të PD, Enkelejd Alibeaj: PS duhet të sqarojë nëse ka vendosur të bëjë pazar për Reformën Zgjedhore

  REAGIMI I SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PD DHE BASHKËKRYETARIT TË KOMISIONIT TË REFORMËS ZGJEDHORE, ENKELEJD ALIBEAJ     Dy sqarime që publiku ka nevojë t’i dijë lidhur me negociata sekrete apo marrëveshje okulte të përfolura në media:   PS ...

Read More
07 Mar
0

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Enkelejd Alibeaj: I bëj thirrje kryetares së Kuvendit që projektligji i amnistisë të futet në seancën e radhës, së bashku me amendamentin e paraqitur nga PD dhe votimin një orë e më parë të tij

  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, SEKRETARI I PËRGJITHSHËM, ENKELEJD ALIBEAJ   Përshëndetje!   Tashmë që zhurma dhe kaosi dhe shkeljet procedurale në zhvillimin e seancës plenare përfunduan, e udhës është të bëjmë dritë e të japim informacion për publikun, atë ...

Read More
04 Mar
0

Bashkëkryetari i Komisionit të Reformës Zgjedhore, Enkelejd Alibeaj takim me përfaqësues të OSBE/ODIHR

  Postimi i plotë i Sekretarit të Përgjithshëm të PD dhe bashkëkryetarit të reformës zgjedhore, Enkelejd Alibeaj:   Me kërkesë të tyre patëm një takim në cilësinë e bashkëkryetarëve të komisionit të reformës zgjedhore me Drejtorin e Përgjithshëm të OSCE ...

Read More
27 Shk
0

Enkelejd Alibraj: PD është e vendosur për të votuar vetëm një Projektligjin për Amnistinë Penale, i cili i shërben qytetarëve të thjeshtë dhe nuk përfshihen në të zyrtarët e hetuar nga SPAK dhe të gjykuar në GJKKO-ja.

  DEKLARATA E SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PD, ENKELEJD ALIBEAJ   Partia Demokratike është e vendosur për të votuar vetëm një Projekt-ligj për Amnistinë Penale, i cili i shërben qytetarëve të thjeshtë dhe të pambrojtur dhe nuk përfshihen në të ...

Read More
26 Shk
0

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Enkelejd Alibeaj sqaron qëndrimin final të PD-së në lidhje me amnistinë penale

  Sekretari i Përgjithshëm i PD, Enkelejd Alibeaj, dhe Përfaqësuesi Ligjor i PD, Indrit Sefa, kanë përsëritur edhe njëherë qëndrimet e PD lidhur me amnistinë penale.   “Një pjesë e propozimeve të PD për amnistinë penale nuk janë përfshirë në ...

Read More
17 Shk
0

Alibeaj në Kuvendet Zgjedhore të degëve të Përmetit e Këlcyrës: Një PD me orientim perëndimor, zgjidhja e vetme për Shqipërinë

  Postimi i Sekretarit të Përgjithshëm të PD, Enkelejd Alibeaj:   Këlcyra dhe Përmeti kurorëzuan sot procesin e riorganizimit me zgjedhjen e kryetarit të Degëve respektive dhe anëtarëve të kryesisë. Kapërcyen me dinjitet një periudhe të vështirë, qëndruan fisnikë para ...

Read More
14 Shk
0

Alibeaj i qartë nga Komisioni i Reformës Zgjedhore: Nuk ka asnjë shans që PD të pranojë “primin”

  Partia Demokratike nuk do ta pranojë në mënyrë kategorike “Primin”. Këtë garanci e ka bërë të qartë sot bashkëkryetari i Komisionit të Reformës Zgjedhore, Sekretari i Përgjithshëm i PD,  Enkelejd Alibeaj. Gjatë diskutimit në Komisionin e Posaçëm për Reformën ...

Read More
12 Shk
0

Amnistia tek Komisioni i Sigurisë, amendamenti i PD përfshin të dënuarit dhe të proceduarit gjatë protestave qytetare dhe të thirrura nga PD

  Partia Demokratike paraqiti sot në Komisionin e Sigurisë amendamentin për amnistinë e të dënuarve dhe të proceduarve gjatë protestave rë organizuara prej saj. Deputeti Enkelejd Alibeaj, teksa e prezantoi para deputetëve, vuri theksin tek disa protesta të thirrura nga ...

Read More
234