Tags: "Enkelejd Alibeaj"

13 Mar
0

Alibeaj i përgjigjet Ramës: Vetëm një idiot i lindur bën sikur nuk e kupton që kryeministri po bën pazar me Reformën Zgjedhore

  REAGIMI I SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PARTISË DEMOKRATIKE  DHE BASHKËKRYETARI I KOMISIONIT TË POSAÇËM TË REFORMËS ZGJEDHORE, ENKELEJD ALIBEAJ     Vetëm një idiot i lindur bën sikur nuk e kupton që Rama po bën pazar pë Reformën Zgjedhore. ...

Me Shume
12 Mar
0

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Enkelejd Alibeaj: Ashtu siç e kishim paralajmëruar, marrëveshje e sotme së pari ka qëllim të godasë Reformën Zedhore, sepse as Edi Rama as Sali Berisha nuk duan listat e hapura, barazinë e votës, Shqipërinë një zonë zgjedhore, votën e diasporës dhe heqjen e herësit zgjedhor

  DEKLARATA E SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PD DHE BASHKËKRYETARIT TË KOMISIONIT PËR REFORMËN ZGJEDHORE, ENKELEJD ALIBEAJ       Përshëndetje!   Tashmë që ra sipari i negociatave të fshehta dhe që publiku u njoh, mund të thuhet me gojën ...

Me Shume
11 Mar
0

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Enkelejd Alibeaj: PS po kërkon të dështojë reformën zgjedhore

    DEKLARATA E SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PD DHE BASHKËKRYETARIT TË KOMISIONIT PËR REFORMËN ZGJEDHORE, ENKELEJD ALIBEAJ Tre ditë më parë i jam drejtuar me një thirrje publike partisë socialiste për të sqaruar në interes të publikut një çështje ...

Me Shume
08 Mar
0

Reagimi i Sekretarit të Përgjithshëm të PD, Enkelejd Alibeaj: PS duhet të sqarojë nëse ka vendosur të bëjë pazar për Reformën Zgjedhore

  REAGIMI I SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PD DHE BASHKËKRYETARIT TË KOMISIONIT TË REFORMËS ZGJEDHORE, ENKELEJD ALIBEAJ     Dy sqarime që publiku ka nevojë t’i dijë lidhur me negociata sekrete apo marrëveshje okulte të përfolura në media:   PS ...

Me Shume
07 Mar
0

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Enkelejd Alibeaj: I bëj thirrje kryetares së Kuvendit që projektligji i amnistisë të futet në seancën e radhës, së bashku me amendamentin e paraqitur nga PD dhe votimin një orë e më parë të tij

  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, SEKRETARI I PËRGJITHSHËM, ENKELEJD ALIBEAJ   Përshëndetje!   Tashmë që zhurma dhe kaosi dhe shkeljet procedurale në zhvillimin e seancës plenare përfunduan, e udhës është të bëjmë dritë e të japim informacion për publikun, atë ...

Me Shume
04 Mar
0

Bashkëkryetari i Komisionit të Reformës Zgjedhore, Enkelejd Alibeaj takim me përfaqësues të OSBE/ODIHR

  Postimi i plotë i Sekretarit të Përgjithshëm të PD dhe bashkëkryetarit të reformës zgjedhore, Enkelejd Alibeaj:   Me kërkesë të tyre patëm një takim në cilësinë e bashkëkryetarëve të komisionit të reformës zgjedhore me Drejtorin e Përgjithshëm të OSCE ...

Me Shume
27 Feb
0

Enkelejd Alibraj: PD është e vendosur për të votuar vetëm një Projektligjin për Amnistinë Penale, i cili i shërben qytetarëve të thjeshtë dhe nuk përfshihen në të zyrtarët e hetuar nga SPAK dhe të gjykuar në GJKKO-ja.

  DEKLARATA E SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PD, ENKELEJD ALIBEAJ   Partia Demokratike është e vendosur për të votuar vetëm një Projekt-ligj për Amnistinë Penale, i cili i shërben qytetarëve të thjeshtë dhe të pambrojtur dhe nuk përfshihen në të ...

Me Shume
26 Feb
0

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Enkelejd Alibeaj sqaron qëndrimin final të PD-së në lidhje me amnistinë penale

  Sekretari i Përgjithshëm i PD, Enkelejd Alibeaj, dhe Përfaqësuesi Ligjor i PD, Indrit Sefa, kanë përsëritur edhe njëherë qëndrimet e PD lidhur me amnistinë penale.   “Një pjesë e propozimeve të PD për amnistinë penale nuk janë përfshirë në ...

Me Shume
17 Feb
0

Alibeaj në Kuvendet Zgjedhore të degëve të Përmetit e Këlcyrës: Një PD me orientim perëndimor, zgjidhja e vetme për Shqipërinë

  Postimi i Sekretarit të Përgjithshëm të PD, Enkelejd Alibeaj:   Këlcyra dhe Përmeti kurorëzuan sot procesin e riorganizimit me zgjedhjen e kryetarit të Degëve respektive dhe anëtarëve të kryesisë. Kapërcyen me dinjitet një periudhe të vështirë, qëndruan fisnikë para ...

Me Shume
14 Feb
0

Alibeaj i qartë nga Komisioni i Reformës Zgjedhore: Nuk ka asnjë shans që PD të pranojë “primin”

  Partia Demokratike nuk do ta pranojë në mënyrë kategorike “Primin”. Këtë garanci e ka bërë të qartë sot bashkëkryetari i Komisionit të Reformës Zgjedhore, Sekretari i Përgjithshëm i PD,  Enkelejd Alibeaj. Gjatë diskutimit në Komisionin e Posaçëm për Reformën ...

Me Shume
123