Tags: "Bashkia Tirane"

08 Feb
0

Këshilltarët e PD në bashkinë Tiranë, padi për 2 vendime të Këshillit Bashkiak, Enriketa Papa: Të kthehen për votim dy vendimet për buxhetin dhe PBA

    Reagimi i këshilltarëve të PD në bashkinë e Tiranës:   Sot ne emer te keshilltareve bashkiake te Partise Demokratike, dorezova ne Gjykaten Administrative nje kerkese padi, per te shfuqizuar dhe rikthyer dhe njehere per rishqyrtim ne Keshill, te ...

Me Shume
24 Dec
0

Këshilltarët e PD, kërkesë Prefektit të Tiranës: Anullo vendimet e marra në mbledhjen e Këshilli Bashkiak të Tiranës

  DEKLARATË E KËSHILLTARËVE TË PARTISË DEMOKRATIKE NË BASHKINË E TIRANËS   Grupi i këshilltareve bashkiake te Partia Demokratike e Shqipërisë, i ka drejtuar nje kerkese Prefekti i Qarkut Tiranë, per te anulluar vendimet e marra ne Mbledhjen e Këshilli ...

Me Shume
22 Dec
0

Këshilltarët e PD në Bashkinë e Tiranës: “Show dhe cirku” kanë zëvendësuar angazhimin politik për t’ju përgjigjur problematikave të qytetarëve të Tiranës

  DEKLARATË E KËSHILLTARËVE TË PARTISË DEMOKRATIKE NË BASHKINË E TIRANËS   I njejti skenar si ne parlament, u perdor sot ne Mbledhjen e Keshillit Bashkiak Tirane, ku palet aleate inskenuan sebashku, duke mbyllur dhe miratuar PBA 2024-2026 ne me ...

Me Shume
03 Nov
0

Përmbytjet në kryeqytet, reagon këshilltarja e PD, Enriketa Papa: Bashkia Tiranë nuk ka një plan emergjencash. U kujtua të nxjerrë skuadrat e energjencës, pasi stuhia shkaktoi dëme të shumta

Këshilltarja e Partisë Demokratike në Bashkinë e Tiranës, Enriketa Papa, ka reaguar për përmbytjet në disa zona të Tiranës nga shiu që ra sot. Papa shprehet se Bashkia Tiranë u kujtua vetëm sot të nxjerrë skuadrat e energjencës, pasi Stuhia ...

Me Shume
20 Oct
0

Enriketa Papa: Nëse Sali Berisha nuk ka frikë se familjarët e tij fshihen pas kullës në qendër të Tiranës, të bëjë dhe ai një kallzim në SPAK

Këshilltarja e PD në Këshillin bashkiak të Bashkisë Tiranë, Enriketa Papa, shprehet se shpifjet e Sali Berishës nuk e fshehin dot të vërtetën, që ai dhe familja e tij janë ortakë të drejtëpërdrejtë të Edi Ramës në kullën e radhës ...

Me Shume
12 Aug
0

Këshilltarët e PD letër kryetarit të Bashkisë Tiranë për ndërtimet, Basha: Pastrimi i parave të pista shqetësim kryesor më raportin e DASH

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, publikoi në rrjetin social Facebook një kërkesë të këshilltarëve të PD në Këshillin Bashkiak të Tiranës drejtuar Kryetarit të bashkisë,  Erjon Veliaj, ku kërkohet informacion për lejet e ndërtimit të dhëna në territorin e ...

Me Shume