Postimi i përfaqësuesit ligjor të PD, Rezart Kthupi:

 

Nëse është pazar të kërkosh falje për protestuesit e PD, për ata qytetarë qê u proçeduan penalisht se mbrojtên shtëpitë dhe pronat e tyre, atehere PO. PD i qêndron dhe do të kerkojë me force të pêrfshihet në amnisti kjo kategori.

Por PD nuk do të pranojê për asnjë çast tê japë votën për të falur zyrtarë të korruptuar apo ndonjë deputet që pas dështimit të amnistisë së tij sot bën moral duke sulmuar ata që ishin kundër këtij projekti kriminal që kërkonte të minonte luftën e institucioneve të drejtësisë kundër korrupsionit.