Në Frakull, pranë njerëzve të palodhur, që me mund dhe sakrifica japin një kontribut të madh për ekonominë e zonës dhe gjithë Shqipërisë. Ky potencial i jashtëzakonshëm njerëzor dhe natyror meriton mbështetje, seriozitet dhe përgjegjshmëri.

Dëgjova me vëmendje problematikat e tyre, kërkesat e drejta për subvencione për serat, për ndihmë për eksportin e produkteve dhe çertifikimin e prodhimeve vendase, që bashkë me pezullimin e financimeve nga programi IPARD, për shkak të korrupsionit të kësaj qeverie, e mbajnë bujqësinë larg standardeve të kohës.

Partia Demokratike qëndron pranë tyre. Ne do të punojmë bashkë me fermerët për të ndërtuar një program për bujqësinë që mbështet dhe shpërblen punën e tyre, duke i dhënë fund korrupsionit, që fondet të shkojnë për fermerët, jo për pushtetarët dhe klientët e tyre.

#partiademokratike #nëshërbimintuaj