Tags: "fermeret"

23 Nov
0

Basha me fermerët e Gramshit, komenton buxhetin 2024: Shpërndarja e fondeve është bërë për 9 veta që e konsiderojnë veten pronarë të Shqipërisë, jo për qyetetarët

  Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, gjatë takimit që pati me fermerët e Gramshit ka komentuar edhe buxhetin e qeverisë për vitin 2024. Zoti Basha shprehet se ky buxhet edhe pse është më i madhi në historinë e vendit, ...

Me Shume
08 Nov
0

“Bujqësia është prioritet për PD”, Basha zhvillon takim me fermerë në Belsh: Subvencionet per njësi prodhimi, infrastruktura dhe aksesi në treg janë tre shtyllat e programit tonë

Kryetari i PD, Lulzim Basha, u takua me fermerë në Çestije, Njësia Administrative Kajan, Belsh. Zoti Basha dëgjoi me vëmendje shqetësimet për mungesën e subvencioneve, për largimin e të rinjve, për mungesën e investimeve në infrastrukturë, që e bëjnë edhe ...

Me Shume
07 Nov
0

Basha: Babëzia e qeverisë nuk kurseu as fondet e BE. Për PD, bujqësia prioritet, mbështetje financiare fermerëve

Kryetari i PD, Lulzim Basha, bisedoi sot me Luan Pirolin dhe  vizitoi plantacionin e tij me ullinj, qershi, mollë etj. “Shqipëria, – tha zoti Basha, – ka njerëz punëtorë dhe një potencial të jashtëzakonshëm që ne duhet ta shndërrojmë atë ...

Me Shume
30 Oct
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha vizitë më fermën e Agim Ajazit në Bubq, Fushë-Krujë

  Kënaqësi të takoja Agim Ajazin në fermën e tij në Grykën e Gurrës, Bubq – e të bisedoja me të mbi shqetësimet që ai dhe blegtorët e tjerë anembanë kanë në këto kohë të vështira për bujqësinë. Me keqardhje ...

Me Shume
30 Oct
0

Kreu i PD, takim me fermerët e Bubqit në Fushë Krujë: Korrupsioni qeveritar ka vënë dorë edhe mbi fondet e BE-së për bujqësinë

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, është ndalur ditën e sotme edhe në fshatin Murqine të Fushë Krujës ku takoi fermerët e kësaj zone. Basha shprehet se korrupsioni qeveritar ka vënë dorë edhe mbi fondet e BE-së për bujqësinë, duke ...

Me Shume
15 Oct
0

Basha takohet me fermerët e fshatit Kurdari, në Klos: Mungesa e subvencioneve, largimi i të rinjve dhe mungesën e investimeve, janë shqetësimet kryesore

Gjatë qëndrimit në qytetin e Klosit, kreu i PD, Lulzim Basha, është takuar edhe me fermer të zonës, të cilët i kanë shprehur kryedemokratit shqetësimet për mungesën e subvencioneve, largimin e të rinjve dhe mungesën e investimeve. Basha shorehet se ...

Me Shume
13 Oct
0

Basha me fermerët e Fier-Sheganit: Përballen me vështirësi të shumta si mungesa e mbështetjes për bujqësinë, mungesa e tregut, rritja e çmimeve, rënia e fuqisë blerëse

Kryetari i PD, Lulzim Basha, deklaroi sot nga Lushnja se shumë shpejt PD do të ketë gati program, ekipin dhe vizionin për të ardhmen dhe për një politikë në shërbim të tyre. Basha u ndal e foli me fermerët e ...

Me Shume
08 Oct
0

Basha takohet me fermerët e fshatit Buzë Madh në Cakran të Fierit

Pas takimeve më qytetin e Fierit, kryetari i Partisë Demokratike,  Lulzim Basha,  ishte sot dhe në fshatin Buzë Madh, njësia administrative Cakran, ku bisedoi me fermerët e kësaj zone të cilët si në të gjitjë Shqipërinë, vuajnë pasojat e korrupsionit, ...

Me Shume
08 Oct
0

“Dëgjova me vëmendje problematikat e tyre”, Basha viziton fermerët e fshatit Frakull në Fier

Në Frakull, pranë njerëzve të palodhur, që me mund dhe sakrifica japin një kontribut të madh për ekonominë e zonës dhe gjithë Shqipërisë. Ky potencial i jashtëzakonshëm njerëzor dhe natyror meriton mbështetje, seriozitet dhe përgjegjshmëri. Dëgjova me vëmendje problematikat e ...

Me Shume
07 Oct
0

Fermerët e Goriçanit takohen me Bashën: Mungesa e tregut dhe mungesën e mbështetjes, shpesh herë na detyron t’i hedhim produktet

Kryetari i PD, Lulzim Basha, ishte sot në fshatin Goriçan, në Berat, ku takoi fermerët e kësaj zone me të cilët ndau planin e PD për të kthyer vëmendjen ndaj bujqësisë, pasi sipas tij “Shqipëria ka mundësi pa fund, thjesht ...

Me Shume
12