Tags: "Fier"

04 Feb
0

Basha falendëron demokratët dhe uron kryetarët e degëve e sapo zgjedhur të PD në Fier, Patos e Roskovec

  Postimi i kryetarit të PD, Lulzim Basha:   Mirënjohje për demokratët e Roskovecit, Patosit dhe Fierit, falë përkushtimit dhe qëndresës së tyre të pashembullt Partia Demokratike arriti të mbijetojë dhe të nisë ringritjen e pakthyeshme. Ne jemi në gjendje ...

Me Shume
04 Feb
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Fier

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË PD FIER   -Më lejoni ta nis këtë takim për njeriun e sakrificës të demokratëve, e në veçanti për ata demokratë që nuk reshtën për ta ...

Me Shume
08 Oct
0

Fjala e plotë e kryetarit të PD, Lulzim Basha, në prezantimin e propozimeve për Reformën Zgjedhore dhe Ndryshimeve Kushtetuese në Fier

Dita e sotme ka qenë një ditë jashtëzaknisht produktive, në optikën time, kemi nisur me një takim motivues, frymëzues do të thoja me rininë e qytetit të Fierit. Me rininë e cila lëkundet mes dilemave dhe shpresave, mes halleve dhe ...

Me Shume
08 Oct
0

“Telenovela ka marrë fund”/ Basha: Falë demokratëve PD dhe organet e saj drejtuese, tani degët e kanë vetëm një funksion: të jenë në dispozicion të njerëzve.

Pjesë nga fjala e kreut të PD, Lulzim Basha, gjatë prezantimit të Reformës Zgjedhore dhe ndryshimet kushtetuese në qytetin e Fierit:   Të dashur miq, teatri politik i përditshëm, telenovela që keni dy vite që e shikoni pa ndërprerje, vazhdon ...

Me Shume
08 Oct
0

Basha: Vetëm deputetët e Kuvendit të Shqipërisë dhe personat me kartelë psiqiatrike nuk mbajnë përgjegjësi për çfarë thonë. PD do të prezantoj amendament për…

Pjesë nga fjala e kreut të PD, Lulzim Basha, gjatë prezantimit të Reformës Zgjedhore dhe ndryshimet kushtetuese në qytetin e Fierit:   Propozimi tjetër ka të bëjë me dy rudimente, mbeturina të sistemit tonë politikë 33 vjeçarë. Ndërkohë që sistemi ...

Me Shume
08 Oct
0

“Shqipëria një zonë elektorale”/Basha: Secili prej anëtarëve të Kuvendit të ketë të njëjtin numër zgjedhësish

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, gjatë prezantimit të Reformës Zhjedhore në qytetin e Fierit, foli edhe për dy nga pikat e këtij programi që është vettingu i politikanëve dhe për barazinë e votës. Pjesë nga fjala e kryetarit Basha: ...

Me Shume
08 Oct
0

“Jemi në shërbim të qytetarëve”/Basha: Për ne pushteti është mjet për të zgjidhur hallet e njerëzve dhe jo njerëzit një mjet për të ardhur dhe mbajtur pushtetin

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, gjatë prezantimit të Reformës Zhjedhore në qytetin e Fierit, foli edhe për një nga pikat e këtij programi që janë listat e hapura. Pjesë nga fjala e kryetarit Basha: Dhe në fakt listat e ...

Me Shume
08 Oct
0

Basha takohet me fermerët e fshatit Buzë Madh në Cakran të Fierit

Pas takimeve më qytetin e Fierit, kryetari i Partisë Demokratike,  Lulzim Basha,  ishte sot dhe në fshatin Buzë Madh, njësia administrative Cakran, ku bisedoi me fermerët e kësaj zone të cilët si në të gjitjë Shqipërinë, vuajnë pasojat e korrupsionit, ...

Me Shume
08 Oct
0

“Dëgjova me vëmendje problematikat e tyre”, Basha viziton fermerët e fshatit Frakull në Fier

Në Frakull, pranë njerëzve të palodhur, që me mund dhe sakrifica japin një kontribut të madh për ekonominë e zonës dhe gjithë Shqipërisë. Ky potencial i jashtëzakonshëm njerëzor dhe natyror meriton mbështetje, seriozitet dhe përgjegjshmëri. Dëgjova me vëmendje problematikat e ...

Me Shume
13 Sep
0

Deputetja Eralda Tase ngre shqetësimin: 33 mësues në Fier të papunë

Deputetja e Partisë Demokratike, Eralda Tase ka ngritur shqetësimin se 33 mësues të qarkut Fier sot janë pa punë dhe shkaku i vetëm është shpopullimi masiv i vendit nga ai që sot deklaroi se censusi është çështje patriotike. Në një ...

Me Shume
12