I nderuar Kryetar,

Jam I lumtur ti drejtohem sot Kuvendit tuaj kombetar dhe tju shpreh juve urimet me te mira per rizgjedhjen tuaj kryetar te partise. Mbretëria e Bashkuar dhe Shqipëria janë aleatë të përkushtuar në NATO dhe bashkëpunojnë ngushtë edhe në Këshillin e Sigurimit për të promovuar paqe dhe sigurinë në botë. Prandaj ne i mbeshtesim te gjitha perpjekjet tuaja per te forcuar me tej demokracine dhe sundimin e ligjit ne vendin tuaj.

Të nderuar delegatë të Kuvendit Kombëtar,
Unë e njoh mirë dhe e vlerësoj shumë Lulzim Bashën. Si një mendimtar inovativ dhe strategjik, unë e di që ai është i vendosur të promovojë dhe të mbrojë interesat e gjithëshqiptarëve për tju mundësuar atyre ta mbajnë kokën lart nëbotën tonë gjithmonë e më konkurruese.
Nën udhëheqjen frymëzuese të Bashës, jam i sigurt se Shqipëria do bëhet një vend i begatë, i drejtë dhe respektuar.

Suksese Lulzim! Suksese te gjithe delegateve te Kuvendit!